directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 20:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 11 de juny de 2008 05:00 h

Aerolínies Menorquines

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

aerolínies menorquines
Comparteix
   


Qui ho diu que les cançons de l'estiu no poden anar lligades amb l'actualitat? Enguany en Miquel Mariano, autor del hit 'Verigut' de l'estiu passat, ha preparat un tema que ironitza sobre les aerolínies que treballen a Menorca. Una cançó que enllaça a la perfecció amb la polèmica oberta per Air Berlin i els seus insults a la llengua catalana.

Aquest que ha preparat aquest estiu, 'Aerolínies menorquines':


A més la cançó va acompanyada d'un "comunicat de l'empresa" força curiós comentant les declaracions des d'Air Berlin. Us el facilitem a continuació:
________________

Davant les declaracions publicades pel director general d'Air Berlin, Joachim Hunold, a l'editorial de la revista Air Berlin Magazin, sobre la negativa de fer servir el català en els comunicats amb els seus passatgers, la direcció d'Aerolínies Menorquines, una nova empresa que s'acaba d'inventar, vol fer públic el següent comunicat:

1. Aerolínies Menorquines subscriu el contingut de la carta enviada pel Govern de les Illes Balears a totes aquelles companyies que operen en els aeroports illencs demanant que es faci servir també el català en les comunicacions amb els seus passatgers.
2. Aerolínies Menorquines no té intenció d'entrar en debats lingüístics però considera una qüestió de sentit comú normalitzar l'ús de la llengua pròpia de les illes, la catalana, en l'àmbit aeroportuari.
 
Aerolínies Menorquines vol aprofitar l'avinentesa per recordar els avantatges que comporta viatjar amb aquesta nova companyia:
· Les hostesses i els pilots sempre reben als passatgers dalt de l'escala, donen dues besades, a les dones rams de flors, i el "bon dia" en menorquí.
· Promou la gastronomia del país oferint un deliciós càtering a base de xocolata, ensaïmada, panets de sobrassada i carquinyols des Mercadal. Finalment, per pair bé, també un gotet de gin amb llimonada.
· Ofereix preus assequibles i descomptes del 100% a tots els residents de les Illes Balears.
· Es compromet a no perdre mai els equipatges i a enlairar els seus avions amb puntualitat britànica.
· En definitiva, Aerolínies Menorquines és una companyia modesta però que vetlla perquè els passatgers tinguin un vol el més agradable i musical possible.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.