directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 21:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 9 de setembre de 2008 05:00 h

Nova temporada, els mateixos errors

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

àgora xavi coral tv3
Comparteix
   


Després de 10 anys en antena torna l'Àgora, que ahir va començar la nova temporada... amb els mateixos tics espanyolistes de sempre. Qui esperava que Xavi Coral corregiria la tendència espanyolista, estrangera i desubicada del territori no podia estar més equivocat. Ahir, per discutir al voltant de la pregunta "Creu que serà possible aconseguir un bon finançament?" -per bon finançament es referien a bon finançament per a Catalunya- l'equip de Coral va congregar uns convidats d'allò més insòlits.

Per una banda, un parell d'aquells personatges polititzats fins la medul·la, que suposem representaven al Govern i a l'oposició. Representant al Govern, o concretament a José Montilla, hi havia Toni no voy a parar hasta joderte Bolaño, flamant exdirector de comunicació de presidència, mentre que representant a l'oposició el tertulià era Agustí Colomines, director de la Fundació Ramon Trias Fargas, principal impulsora de la Casa Gran.

Amb tot, els personatges més fora de lloc eren els que acompanyaven Bolaño i Colomines: Per una banda Coral va convidar Sonia Doménech, periodista i delegada a Catalunya d'un diari amb tanta implantació a Catalunya com "La Razón", mentre que l'altre convidat també era David Miró, també periodista i també delegat a Catalunya del diari 'Público', llegidíssim al Principat.

Si aquest ha de ser el perfil dels tertulians, des del directe!cat li farem dues recomanacions a en Coral: La primera és fer un petit gir a l'accent d'Àgora. Realment si el programa es digués Ágora entendríem moltes coses. Per altra banda, si la dinàmica ha de ser convidar periodistes, experts o polítics sense cap mena de representativitat al territori català, podrien portar-nos directament a Pedro J. Ramírez, Manuel Fraga o Rodriguez Ibarra per parlar del futur de Catalunya. Posats a escoltar barbaritats, almenys riuríem una estona.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Pere fletxa Barcelona
10 de setembre de 2008, 12.44 h

Donc mira que els Telenotícies ...., fa pocs dies qualificaven la nova escola de La Bressola al Rosselló, al costat del Canigó cantat per Jacint Verdaguer i símbol nacional català, com una "escola a l'estranger". És ben bé que per als provincials redactors d'informatius de TVC les seves fronteres mentals són exclusivament les d'Espanya i, és clar, la desafecció de molts catalans amb TVC es reflexa a les audiències, ja que posats a fer d'espanyols ho fan millor les teles espanyoles.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
10 de setembre de 2008, 00.30 h

Ara ja el problema rau en la quantitat de gent que hi ha amb auto-odi....

Per un programa només s'hi ha de posar les diferents maneres de pensar del país. O sigui, per un costat en Mikimoto, l'altre en Sostres, l'altre en Víctor Alexandre, en López Tena, en Quico Homs, la Gabancho, etc...
Això són les diferents maneres de pensar de Catalunya i no convidar a individus anticatalans com el feixista nazi anticatalà del PSC Bolaño o periodistes de diari espanyolista Mundo (que és un diari q... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
9 de setembre de 2008, 20.57 h

Amic Pere,
Jo ja sóc jubilat, però aquesta idea d'anar a viure fora del país, jo
ja fa temps que la tinc pensada i repensada...., malauradament no decidida.
Però tens raó, me'n dono vergonya de ser i sentir-me català. És més, em sento estranger a casa meva. És com si no fos la meva terra. I tot això ho he d'agrair a aquests caga bandúrries de politicastres catalans, els quals només miren com s'inflen les seves butxaques, en comptes de mirar com de feliç podria ser el poble catal... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pere fletxa Girona
9 de setembre de 2008, 09.46 h

Ara, amb els del Psoe manant a Catalunya, qui no es tregui de sobre la crosta nacionalista de manera ostentosa serà foragitat de la presència pública. El tal Coral ja ho feia anys anteriors i aquest any ho farà encara més visiblement.

Ploro per haver nascut en un país tan ple de gent avergonyida de pertànyer-ne i frissant perquè l'amo espanyol li llenci un osset (si pot ser amb una miqueta de carn millor).

Només hi afegiré que tan bon punt em jubili (i no falten gaire anys) agaf... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.