directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 06:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 16 de setembre de 2008 05:00 h

Zamora també crema rojigualdes

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Els espanyols no sabran què pensar! Ara resulta que no només són catalans els que cremen les seves banderes sinó els mateixos espanyols. Esperem que la justícia actuï amb la mateixa duresa i contundència que ho ha fet amb els catalans. I no perquè ens agradi la legislació espanyola ans al contrari! Però aquí és posarà de manifest altra vegada que l’Estat espanyol no és realment un estat de Dret on la justícia és igual per a tots.

Els fets són els següents: La Guàrdia Civil ha detingut a un jove, J.L.L.V., de 18 anys, per cremar una bandera espanyola durant les festes de Puebla de Sanabria (Zamora), al que s'acusa d'un suposat delicte d’ultratge a l'ensenya, segons ha informat la Subdelegació de Govern a Zamora.

Els fets van ocórrer la matinada de l’Onze de Setembre durant la celebració de les festes de la localitat zamorana de la Puebla de Sanabria, quan un jove va pujar a l'escenari on actuava una orquestra i va començar a cremar una bandera espanyola.

Després de ser identificat per part d'agents de la Guàrdia Civil, es va procedir a la seva detenció. Les diligències instruïdes per la Guàrdia Civil han estat lliurades al Jutjat d'Instrucció de Pobla de Sanabria.
Segurament el jove va actuar així perquè no li agrada la bandera sense l’àliga ni els símbols falangistes. També és cert que potser prefereix una bandera de tres colors, vermell, grog i lila. Sigui el què sigui... a Espanya no s’ho acaben de creure!


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Oscar fletxa Madrid
18 de setembre de 2008, 14.01 h

Te aseguro, por haber vivido allí, que el acoso de lo que se conoce como España, se ha sufrido infinitamente más allí. Hasta el punto de aniquilar y eliminar cualquier tejido social, espiritu de luccha, o ansia de libertad. Y no me refiero a una sustitución de banderas, aunque la tiñan más cercana...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Alexis fletxa el Masnou
17 de setembre de 2008, 16.53 h

A Castella també hi ha gent que no se sent còmode amb el paper que els fan jugar a Espanya. Potser era un anti-imperialista? La IZQUIERDA CASTELLANA és gent d'esquerra, anit-nació espanyola, i molt pro-catalans. Malauradament en són pocs.



http://www.nodo50.org/izca/index.php?option=content&task=view&id=101&Itemid=2


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.