directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 03:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 21 de novembre de 2008 05:00 h

L'estrella més barata

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Tenir una estrella Michelin en un restaurant és sinònim de bon menjar, d’una cura extrema per la presentació, per tenir plats innovadors, per oferir una amplia carta, per tenir-ho tot ben net i polit i perquè cada plat és un mar de sabors amb el qual t’hi pots perdre a cada forquillada.

I tot això, sovint, ens pensem que serà molt i molt car. Doncs no. Menjar d'estrella Michelin per només 22 euros, IVA inclòs ja és possible en un dels cinc nous restaurants catalans que han estat reconeguts recentment amb una estrella de la guia gastronòmica. Es tracta del menú del restaurant 'Els Tinars' de Llagostera (Gironès). Una de les seves propietàries, Helena Gascons, afirma que mantindran la política de preus i el tipus de cuina. El seu és el restaurant català amb estrella Michelin que té el preu més assequible. 'Els Tinars' serveix cuina tradicional com gerret de vedella, mandonguilles de l'àvia, i sépia amb pèsols.

I també l'anomenada 'cuina d'en Marc', que és cuina de temporada amb tècniques actuals però base tradicional. El restaurant elabora el pa, la pastisseria, els gelats i la resta dels postres de forma artesanal.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.