directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 23:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 12 de desembre de 2008 05:00 h

Càsting de caganers

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


L'Associació Pessebre Vivent de Linyola (Pla d'Urgell) ja té 30 persones disposades a participar en el concurs per elegir al caganer que actuarà en les representacions nadalenques, segons ha explicat Alex Mases, un dels organitzadors.

Aquest és el tercer any que l'associació organitza el càsting i el segon que hi ha un premi en metàl·lic. L'any passat no va haver-hi concurs perquè unes obres de la zona en què se sol representar van endarrerir l'organització.

El primer any va haver-hi 50 interessats, persones que, com les 30 d'aquest any, van facilitar les seves dades personals a l'organització, però finalment només s'hi van atrevir deu. El segon any s'hi van interessar 25 i van participar-hi cinc.

El concurs està previst per al dia 19 a les 18.00 hores. El guanyador tindrà un premi de 300 euros i l'obligació d'assistir a cinc de les sis representacions previstes els dies 26, 27 i 28 de desembre i 1, 4 i 11 de gener, que duraran entre 45 i 75 minuts.

El guanyador del concurs de caganer serà l'únic figurant, entre els 150 participants, que cobri en el pessebre de Linyola, que té unes 50 escenes.

Una de les novetats d'aquest any és la incorporació d'una escena sobre l'infern en què l'Associació Pessebre Vivent denunciarà la violència masclista. En aquesta representació hi ha col·laborat l'Institut Català dels Dons


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.