directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 8 de gener de 2009 05:00 h

Vi per un tub

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


L'empenta i l'originalitat dels empresaris catalans és digne d'admirar. La socitetat catalana sempre s'ha caracteritzat per ser emprenedora, dinàmica i creativa. Avui en trobem un altre exemple:

Com ens explica el diari La-Clau, el tolosenc Vincent Barthe, vinyater intermitent a Cervera, va llançar l'abril del 2008 un condicionament de vi en forma de tubs. Amb la societat que dirigeix, WineSide, el jove creador de 37 anys comercialitza els seus flascons, amb disseny elegant que recorda el perfum, per uns 5 euros cada dosi de 6 o 10 cl, penetrant els mercats urbans i de moda de diverses grans ciutats franceses entre les quals Tolosa de Llenguadoc i París, amb ja diverses pistes per exportar cap als països del Nord i el Japó.

Els Banyuls, Maurí i Moscats de Ribesaltes, que Barthe considera 'en manca de notorietat', es van repartint així al costat dels Bordeus i d'una quinzena d'altres vins proposats per WineSide, que va realitzar un modest volum de negocis de 35.000 euros per 10.000 exemplars venuts el 2008 i espera fer indispensables els seus tubs amb volum de mostres, adaptats als nous mètodes de consum. El vi de WineSide, per ara absent de les botiques catalanes, és condicionat en tubs de vidre denominats 'WIT', amb cul planer i tapats per càpsules de cargol, venuts unitàriament o en capses.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.