directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 25 de gener de 2010 05:00 h

El safareig de l'acte de CiU

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

ciu logotip
Comparteix
   


Aquest dissabte CiU presentava la col·lecció primavera-estiu d'aquesta temporada, consistent en un canvi de logotip i una nova xarxa social, i ho feia al Cinesa Diagonal davant un públic entregat, ple de famílies nombroses i bisons cars. Entre els convergents i unionistes que van fer costat a David Madí i Joana Ortega no s'hi va veure ni Artur Mas, ni Duran i Lleida, ni Felip Puig, ni Lluís Recoder, i tampoc hi vam trobar cap representant del clan Pujol ni periodistes de l'òrbita de CiU, com Salvador Sostres.

Tothom va desmarcar-se de l'acte de Madí, el cap de campanya de CiU, encara massa estigmatitzat després del ConfidencialCAT, el polèmic DVD presentat al mateix Cinesa ara fa quatre anys i que va fer perdre la presidència a Artur Mas. Dissabte vam conèixer el nou logotip de CiU, que incorpora un somriure a les sigles de la federació i que recorda molt al logotip de Port Aventura. El que ja no 'recorda' a res sinó que és un clar plagi és el vídeo de presentació del nou logotip, que copia l'estructura del famós i multipremiat anunci argentí de Coca Cola per explicar que la nova CiU és 'per tothom'.

L'altra novetat presentada dissabte és el web Cativistes, l'aposta principal de CiU per entrar al món del web 2.0. El portal és fruit de l'assessoria del blogaire Marc Vidal, impulsor de les trobades de la Catosfera i principal artífex de la seva castellanització, que després del seu passat com a regidor del PP a Granollers i d'intentar impulsar una alternativa al PP de Rajoy amb Alberto Ruiz-Gallardón ha anat a parar a les files convergents. De Vidal és la idea de crear una zona exclusiva per a blogaires en la presentació als Cinesa Diagonal, però l'organització va oblidar-se d'encarregar una wifi, de manera que els assistents no van poder connectar-se ni retransmetre la presentació per Internet.

Diversos analistes ja han parlat del nou canvi d'imatge de CiU, amb opinions dividides. El professor de comunicació política Toni Aira troba que l'acte de dissabte és un gol de CiU, mentre que a E-Campanya Albert Medran troba el nou aire de la federació 'naïf' i 'soft', i ens emplaça a esperar uns mesos per veure si l'aposta es confirma encertada.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jordi Puig fletxa Cardona
29 de gener de 2010, 21.02 h

Srs. de directe.cat, no estarà tant "estigmatitzat" quan Mas l'acaba de nomenar director de la seva campanya. Serà perquè confia amb ell, no? Potser vostès haurien de ser una mica menys sectaris en les informacions...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
25 de gener de 2010, 23.49 h

El bloc d'aquest convergent, que no és pas de la meva devoció, també està en català. No entenc -si no sóc malpensat- perquè heu posat l'enllaç en castellà del seu bloc: potser per fer entendre'ns que és un unionista? Això ja ho sabem, amb la informació que ens doneu després; per tant, i pel català, seria millor posar l'enllaç en la nostra llengua.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Eulàlia P. fletxa Barcelona
25 de gener de 2010, 09.06 h

Es veu que el Sostres sí que hi era. Reviseu les fonts.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.