directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 23:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 26 de febrer de 2010 05:00 h

Iguals davant la llei?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Etiquetes

Aquesta ha estat una setmana de demolicions a la costa de Son Servera (Mallorca). En concret s'han tirat a terra piscines il·legals, però no totes les piscines il·legals de la costa dels Pins.

Segons recull el Confidencial, la Demarcació de Costes de les Balears ha enderrocat aquests dies la piscina il·legal d'Álvaro Marañon, nét del cèlebre metge espanyol, que es troba a escassos metres de la piscina il·legal de Pedro J. Ramirez. Il·legals com són les dues, la de Marañon s'ha enderrocat seguint el pla d'accés públic a la costa dels Pins del ministeri de Medi Ambient espanyol, que vol garantir que tots els ciutadans podran utilitzar-la, però la del director de El Mundo no l'han tocat. Segons el cap de Costes illenc, Celestí Alomar, la piscina de Pedro J. 'no té res a veure' amb el condicionament de la costa i els enderrocaments d'aquestes setmanes.

Tot plegat és una nova mostra de l'omnipotència que té Pedro J. Ramirez a l'Estat espanyol i de la influència que exerceix també en les autoritats populars, després d'aconseguir que La Sexta censurés un reportatge amb Manel Fuentes banyant-se a la piscina el juny passat. La història de la piscina il·legal de Son Servera és la metàfora perfecta del director de El Mundo, capaç de trenar aliances i complicitats per tal de mantenir-se, mani qui mani, per sobre la llei.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.