directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 06:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 24 de febrer de 2010 05:00 h

Passeu a recollir el pack fumeta

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

marihuana cànnabis
Comparteix
   


Etiquetes

Fa mesos que no parlem de la CORI, la cèlebre Coordinadora Reusenca Independent que, abans que la 'desafecció política' que aquestes setmanes omple la boca dels dels principals partits, ja van aconseguir representació política a les municipals de 2007 amb un programa per revitalitzar la praxis política des de l'humor a l'Ajuntament de Reus.

Malgrat el silenci mediàtic, la tasca política de la CORI no cessa. El partit d'Ariel Santamaria va presentar a finals de gener al ple una moció per tal de legalitzar el consum de cànnabis al municipi, en concret al carrer i en aquells bars on els propietaris ho autoritzin, però la resta de partits van ignorar el debat i directament hi van votar en contra.

Des de la CORI denuncien el baix perfil dels polítics de Reus demostrat amb aquesta voluntat d'esquivar el debat i evitar afrontar temes que interessen als ciutadans. A més lamenten la hipocresia d'algun dels regidors que van votar-hi en contra, com el d'ICV, que des de l'oposició sempre ha reclamat la legalització d'aquesta substància i ara que té el poder per fer-ho 'es fa enrere'.

Tot i no haver aconseguit la legalització de la marihuana, la CORI no vol evitar celebrar la moció rebutjada entre la població de Reus, i per fer-ho ha preparat centenars de packs cannàbics batejats amb el nom d'Eduard Ortiz, el portaveu del PSC i principal opositor de la moció, elaborats amb 5.000 llavors de cànnabis provinents d'Holanda.

'Per aconseguir la varietat de llavor cannàbica "Eduard Ortiz" només cal que passeu pel despatx del Grup Municipal a l'Ajuntament, planta entresòl, i us farem entrega del pack fumeta', conclouen al web de la CORI.

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Ferran fletxa Sabadell
26 de febrer de 2010, 18.32 h

putos amos xD


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.