directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 24 de febrer de 2010 05:00 h

El desequilibri de Rus

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   



Ens arriba una curiosa imatge del president de la diputació de València durant el ple celebrat la darrera setmana. Dilluns informàvem que l'alcalde de Xàtiva finalment serà jutjat per les sucoses declaracions que va fer en contra dels docents valencians que empraven termes com 'llavors' o aleshores', als quals titllava de 'gilipolles' i 'pocavergonyes' .

Els polèmics insults es produïen després d'un acte organitzat a la capital de La Costera per Escola Valenciana en protesta per la política educativa de la Generalitat Valenciana. Va ser en referència a aquesta protesta que Rus va escarnir els professors de valencià, als quals va dirigir-se com a 'eixos que voldrien posar-nos a nosaltres amb el cap per avall', sentenciant tot seguit que 'no anem a donar-los el gust. Anem a rematar-los'.

Com passarà a molts lectors, al directe!cat també hem tractat d'explicar-nos de mil maneres què mouria al president de la Diputació valenciana a llençar aquestes perletes, donant una treva a la justificació fàcil de la seva ignorància. Així llavors, hem trobat un indici que pot excusar mínimament quina fou la causa del desequilibri momentani del valencià. Tothom a dia d'avui haurà escoltat parlar dels miracles de la polsera Power Balance, un poderós braçalet que conté un holograma on hi ha emmagatzemada una freqüència electromagnètica que crea una barrera protectora entorn de les cèl·lues vives per tal d'aïllar-les dels factors externs que ens impedeixen funcionar al 100% de les nostres capacitats.

Potser la raó de tot plegat és que, amb els nervis generats per l'acte de protesta d'Escola Valenciana, Rus va oblidar posar-se l'extra de 'power'.






MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.