directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 de juliol de 2024 02:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 2 de març de 2010 05:00 h

Ciutadans: 'fracàs al quadrat'

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Com era d'esperar, l'endemà del 28-F la caverna mediàtica ha carregat contra les dades de participació, i el 21% de votants en unes consultes organitzades sense suport ni finançament institucional ha estat qualificat de 'fiasco' per l'ABC i La Razón.

Per la seva banda, la filial política d'aquests mitjans a Catalunya, Ciudadanos (C's), també s'ha dedicat a carregar contra les consultes, descrivint-les com un 'fracàs al quadrat' i ridiculitzant-ne la participació.

Tal com analitzava la Coordinadora Nacional, el 25% de participació en les consultes celebrades fins ara supera de llarg els percentatges de suport que reben els grans partits polítics catalans en les eleccions al Parlament, ja que CiU només va obtenir el 17,58% dels suports ciutadans, mentre que el PSC, que actualment govern el país, només va obtenir un 14,9% dels vots emesos. La participació en les consultes i el 93% de vots per la independència, doncs, no té res a veure amb l'insignificant 3% de vots que van obtenir els Ciudadanos d'Albert Rivera l'1 de novembre de 2006.

A més, si ens fixem en l'alternativa que proposava el partit per la Ciutadania per aquest 28-F, la segona edició del Butifarrèndum, celebrada a Sant Cugat, el fracàs de participació si que s'eleva al quadrat: Només hi van assistir un centenar de persones, cosa que no representa ni el 0,002% dels 89.000 catalans que van votar Ciutadans.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Els sabaters que facin sabates i els turistes que ajudin a millorar la vida de tots

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.