directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 9 de març de 2010 05:00 h

Barcelona 2022, colgada

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

anells olímpics, olimpíades
Comparteix
   


El somni olímpic de Jordi Hereu -que no pas del conjunt de l'equip de govern barceloní ni molt menys del conjunt del PSC- va anar-se fonent ahir a mida que anaven caient les malignes volves de neu que van col·lapsar tota la ciutat.

Els quatre flocs que ahir van emblanquinar Barcelona van causar la suspensió de tota la flota d'autobusos públics, van impossibilitar la circulació de trens i ferrocarrils, i, per sobre de tot, van evidenciar que Barcelona no és Vancouver. Ni Torí. Ni Salt Lake City. Ni cap altra de les ciutats que ha acollit uns Jocs d'Hivern.

La circulació d'autobusos públics a Barcelona va quedar suspesa ahir a partir de les cinc de la tarda. A aquella hora, el somni de Barcelona 2022 també va quedar colgat. Si fins ahir les crítiques a Barcelona 2022 provenien dels qui raonaven que la ciutat no té neu, ara també provenen dels que assenyalen que, quan n'hi ha, no està capacitada per a assumir-la.

Les crítiques a la inoperància de la Guàrdia Urbana també van ser la tònica dominant entre els barcelonins. Tan poc va actuar que fins i tot els amants de l'esport es van poder permetre el luxe de practicar cúrling enmig dels carrers:



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.