directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 3 de març de 2010 05:00 h

Els Ferrocarrils, sempre per davant

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

canal metro
Comparteix
   


Etiquetes

Aquest dijous es posa en marxa el nou canal FGC de televisió a vuit estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat, que emetrà, a través de pantalles col·locades a les andanes, una barreja d'informació d'actualitat i entreteniment produït per Televisió de Catalunya.

L'acord entre FGC i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha de permetre que els continguts dels Telenotícies de TV3 i dels programes d'entreteniment de l'emissora, com el Polònia, arribin als viatgers que esperen els ferrocarrils. El canal FGC s'ha estat provant aquests darrers mesos a l'estació de Tres Torres, amb una acceptació notable entre els ciutadans, i s'elabora automàticament a partir dels continguts de TV3, sense la necessitat de cap treballador específic ni de sobrecostos excessius.

Aquest acord per compartir serveis entre FGC i la Corporació, per altra banda lògic entre dues empreses públiques, contrasta amb les emissions televisives del metro de Barcelona, en concret el 'Canal Metro Barcelona' que subcontracta TMB. Contràriament al que passa amb el nou canal dels FGC, les emissions de 'Canal Metro' destaquen per la seva escassa qualitat periodística, pel seu català deficient i pel que costen en treballadors i mitjans a la ciutadania, ja que els produeix una empresa privada (vinculada al Grup Godó) que subcontracta TMB.

Les emissions televisives a les andanes seran, per tant, una nova mostra de la diferència abismal entre la qualitat dels Ferrocarrils administrats per la Generalitat i la resta de ferrocarrils que històricament han depès d'altres administracions.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Jordi fletxa Bcn
3 de març de 2010, 20.37 h

La paguen els mateixos que paguen el canal de tv que hi ha al metro. La paguem els mateixos que paguem per tal que TVE faci espanyolisme radical i sense talls publicitaris. La paguem els mateixos que financem la xarxa d'Institutos Cervantes que van propagant mentides sobre la nostra identitat, etc...

La paguem els mateixos que volíem una televisió nacionalment catalana i que no para d'emetre publicitat en espanyol, telenotícies en catanyol i menyspreu cap a les consultes populars per la inde... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
flu fletxa escurat de la ribera
3 de març de 2010, 08.26 h

Qui la paga aquesta bajanada?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
ddd fletxa l
3 de març de 2010, 08.25 h

Quí la paga aquesta bajanada?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.