directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 11:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 31 de juliol de 2012 05:00 h

La ignorància de la caverna no té fronteres

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


Explica la Gaceta en un article titulat “La Generalitat demana peatges per a tot Espanya i rebaixes en els de Catalunya” que a causa de la mobilització del #novullpagar d’aquest cap de setmana per l'anunci de Foment d'augmentar les tarifes, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, ha tingut la brillant idea de reclamar al Ministeri de Foment que estengui els peatges a les vies d'alta capacitat de tota Espanya i rebaixi el preu de les barreres que ja existeixen a Catalunya. Pel to emprat sembla que els ha semblat lleig.
 
Però sembla que encara els ha semblat més lleig, el fet que el conseller hagi insistit en que una rebaixa substancial dels preus actuals, per deixar-los en "cèntims d'euro", és una solució factible si s'igualen preus i s'instauren a tot Espanya. Com era d’esperar han tret arguments de pes per rebatre les pretensions del conseller, que sigui dit de passada, en comptes de anar a l’arrel del problema fa volar coloms.
 
Aquest mitjà cavernícola, seguint les tesis del PPC, però sense massa ubicació ni GPS, assenyala la incongruència de demanar un impossible, sobretot si es té en compte que la Generalitat no suprimeix els seus peatges i fins i tot, en posa més, com és el cas del túnel del Cadí, “la única ruta cap a França des de Catalunya”!!!
 
O la caverna és profundament messetària i no entén de geografia, i d’aquí l’obsessió de mirar-ho tot des del seu centre, o és plena de lluços, o les dues coses.
 
 


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Jordi fletxa Bcn
11 d'agost de 2012, 18.03 h

#3 Ni els d'aquesta cadena, ni els de cap mitjà de comunicació espanyol. Uns són directament o indirectament instruments de la FAES, uns altres són instruments del psoE, i un tercer grup són una mica dels dos primers i del feixisme italià del Berlusconi. No és que ens quedi gaire on triar, però pel que respecta a televisió (descartant canals d'internet), a casa només entren els canals de la TVC, Barça TV, BTV, i fins no fa gaire també IB3. Això i molts canals de qualitat com la BBC... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
DRACONEL fletxa LA Vila-real
7 d'agost de 2012, 11.14 h

jo no comprarie els productes que fessin propaganda amb aquesta cadena neofaixista aznarenca.....boicot als que odien catalunya i promouet el rassisme ètnic entre les diberces ètnies de la peninçula iberica...son gent que promouen el prebelixisme contra catalunya.


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
1 d'agost de 2012, 15.55 h

Pobrets, son ecspañoles...amb això esta tot dit!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Lluís fletxa argentona
1 d'agost de 2012, 07.24 h

Jo opino que lluços, més aviat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.