directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 6 d'agost de 2012 03:15 h

Aznar, la pratica del luxe obscè

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant




Comparteix
   


Lluny queden els seus estius a les Platgetes de Bellver, on els Aznar passaven unes setmanes a l’agost en un complex tranquil al límit de Benicàssim i Orpesa, al nord de Castelló. Primer, quan el cap de família encara exercia de líder de l'oposició, els Aznar llogaven un petit apartament, més endavant van llogar una caseta individual, a segona línia de mar, amb un petit jardí, però en arribar a la presidència del govern espanyol, el propietari de la fàbrica de ceràmica Porcelanosa, José Soriano, li cedí la seva torre amb accés directe a la platja i al passeig marítim. En aquell temps Aznar va aprendre que l'estiu també era per tractar assumptes d’estat,  i passava les vacances amb il·lustres del partit, com Jaime Mayor Oreja, o l'alcalde de Castelló, José Luis Gimeno i empresaris diversos.
 
Ara ja fa alguns estius que l'ex president va canviar de contrada i va adquirir una residència al Golf  Guadalmina, una de les zones més exclusives de Marbella, fundada pel Marquès de Nájera els anys 60, exponent d’una Marbella pràcticament extingida. Es tracta d'un luxós complex situat a deu quilòmetres de Marbella que compta amb hotel, centre comercial, piscines i un gran camp de golf, el primer d'herba de tot Andalusia. Aquí, entre bola i bola, es tracten assumptes d’estat amb alguns dirigents del PP, i es fan negocis amb la flor i nata empresarial de l’estat. La residència Aznar és una casa situada al forat 18 del camp de golf, amb vistes a  Gibraltar – és el toc de masoquísme-, i comparteix forats amb selectes veïns com els Bárcenas, els Matos, els Álvarez-Cascos, o els González-Cavero.
 
Amb un veïnatge d’alt nivell, s’han de cuidar els detalls. És per això que en José Marí, espòs exemplar, li va comprar a la mare dels seus fills - l’esclava de crist i alcaldessa de Madrid, Anna Botella-, una polsera de brillants de  9.000 euros, en motiu del seu sant. L’ ostentosa joia la va adquirir a Puerto Banús, Azanar es va decantar pel braçalet que costava 9.750 euros, però en ser client habitual, li van rebaixar en 750 euros. I és que a la joieria el coneixen bé, perquè a més de joies venen rellotges especialment dissenyats per als jugadors de golf - com els Edox i Jaermann & Stubi- i a ell, avesat golfista que puja el seu handicap cada dia que passa, li agrada lluir moda.
 
Aquesta ha esta l’evolució vacacional de la parella Aznar-Botella, que ara gaudeix de les seves vacances estivals a Marbella, ell esclau de la disciplina esportiva de pàdel i golf, i de lluir rellotges, i ella fent enveja a les seves amigues del club amb l'exuberant polsera de brillants al braç, tots dos feliços d’haver perpetuat l’espècie i d'haver aconseguit una vida de luxe per a ells i els seus descendents.
 

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#12
MIQUEL ÀNGEL fletxa BARCELONA
17 d'agost de 2012, 13.47 h

No et voldria ofendre en absolut, Spainair, però em sembla que t'has deixat Bankia, Fabra de Castelló, Gürtel i un llarg/llarguíssim etcètera


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#11
Jepis fletxa Igualada
17 d'agost de 2012, 11.29 h

El semblant, s'ajunta amb el semblant o en su castellano-argentino "pajaros de un mismo agüero vuelan juntos en tropel" i si son "pajarracos", estiguem a l'aguait...que poden fer molt de mal! perquè com es veu, son canviants només pel seu be, encara que tinguin de anorrear el que calgui al seu pas.
PERILL !


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#10
Joan fletxa València
15 d'agost de 2012, 23.58 h

Crist no té esclaus ni esclaves, això són romanços integristes. Ell mateix deia als seus deixebles: "Us dic amics i no pas servents....".
"I el Crist? Fou un anarquista que triomfà. Fou l'únic" (André Malraux, 1901-1976, novel•lista francés).


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#9
15 d'agost de 2012, 05.31 h

Vomitiu


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
Synera fletxa Barcelona
14 d'agost de 2012, 08.01 h

Caram, si que en pujat! I tot començà inspeccionant rendes.Però els hi queda quelcom, no sé, un toc de cursilería inadecuat als ambients elegants.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
Jordi fletxa CATALUNYA
8 d'agost de 2012, 11.29 h

#2 Aquí l'únic infecte ets tu,Recluta Patoso,el Mister Bean de l'espanyolisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 32   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
DRACONEL fletxa LA Vila-real
7 d'agost de 2012, 10.56 h

eres un -vos esse abortum-...castella colonial doncs tu no vinguessis a fer pais a catalonia sino colonialisme feixista español dessembolupat del bell dictador:
aqui en valentcia sabem bé que és veraç la notícia, els encarregats de Porcelanosa per exemple obligaven a portar el cabell curt i anar vent afeitat estan proivida la barba en dita empresa, i agafaben sense pirsing o tatuatges als seus treballadors .... ¿és això una empresa de llibertats personals? .. ... no! ... són mètodes c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
6 d'agost de 2012, 22.49 h

A ver ecspanyol mal educat, que et donin pel sac i amb el que sobri als anar, ignorant estúpid., #espanyaensroba


Valora aquest comentari:   votar positiu 14   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
joanesco fletxa Barcelona
6 d'agost de 2012, 19.05 h

#2 Noi t ' has deixat Bankia en el teu nom. O es que com es dels teus amos no el posas. Ara en ve a la memoria allo de " no muerdas la mano que te da de comer". o he esrcrit en espaÑol perque m ' entenguis .


Valora aquest comentari:   votar positiu 20   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Anna fletxa des de Eslovenia independent
6 d'agost de 2012, 13.04 h

#2 la Camacho no et dóna vacances mitja cerilla? continues en la teva tasca de donar forces a l'independentisme? Mentre jo comprovo de primera mà que la independència és possible en un país de la Unió Europea, lliure com serem nosaltres aviat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 27   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.