directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 19:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 21 d'octubre de 2010 05:00 h

Hereu ja pensa en les eleccions europees

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


L'alegria dura poc a can Hereu. Després que l'alcalde de Barcelona pogués fer gala la setmana passada de l'èxit del pas de la tuneladora per davant de la Sagrada Família, que ho va fer sense cap entrebanc, el batlle barceloní ha tornat a transitar per la via de la pífia i la distracció que tan popular l'ha fet aquesta legislatura.

El pobre pocatraça és capaç de fer saltar la sorpresa en el lloc més insospitat i així ha passat aquest dimecres al saló de plens de l'Ajuntament on s'havia de ratificar el decret d'alcaldia que designa els membres que hauran de fer el sorteig per al nomenament dels presidents i vocals de les meses electorals de les eleccions. Uns comicis que seran d'aquí poc més d'un mes però que Hereu els veu a tres anys vista. D'aquesta manera, l'alcalde ha signat la convocatòria de sorteig per les 'eleccions al Parlament Europeu' i no pas per les del Parlament de Catalunya on tant s'hi juga la seva formació.

Les medalles però no s'han d'atribuir només al criticat alcalde socialista, ja que cap dels regidors, de govern i oposició, s'han adonat de l'error, fet que ha donat pas a la ratificació sense més. L'errada s'haurà de corregir ara abans del ple de la setmana vinent, una feina fàcil i que no ha de reportar, a priori, cap complicació administrativa segons fonts consistorials.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.