directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 18:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 20 de juny de 2008 05:00 h

La família de Rajoy

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

mariano rajoy
Mariano Rajoy, líder del PP

Comparteix
   


Només li faltava això al pobre Rajoy!

Un dels almenys cinc detinguts pel segrest d'un empresari gadità, que va ser alliberat la passada nit per la Policia, és José Javier Brey, cosí del president del PP, Mariano Rajoy Brey, segons van confirmar fonts policials. José Javier Brey és germà del catedràtic de Física Teòrica al que Rajoy es va referir l'any passat al parlar del canvi climàtic. Aquest catedràtic, segons Rajoy, va dir que el canvi climàtic era un invent mediàtic i que en realitat no existia tal problema.

Doncs el germà d’aquest individu ha estat detingut per la policia. Després s’hagi rescatat a l’empresari Rafael Vila Tirado, que estava segrestat a un xalet del terme municipal de Almonte (Huelva). Els membres del GEO van trobar l'empresari en una caseta al darrera del xalet, de poc més de 2 metres quadrats, encadenat i llençat en un matalàs brut. Aquest no havia estat l'únic lloc on havia restat retingut sinó que els segrestadors l’havien canviat en més d'una ocasió de lloc, segons s'anaven fent públiques notícies sobre el segrest. Les fonts consultades van assegurar que la banda de segrestadors ha utilitzat un sistema de "cercles concèntrics" per a contactar amb la família i demanar-la el rescat.

Ja ens imaginem doncs quina família té en don Mariano. Està clar que aquests cosins són la part negra de la família. El que no està tan clar és a quina part de la família pertany en Rajoy... a la bona o a la “xunga” ?



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
L'Esteve fletxa LLiçà d'Amunt
21 de juny de 2008, 17.36 h

Jo crec que SI que s'ha de fer esment d'aquestes"arracades" dins la família mes o menys llunyana. Si el PSOE va prometre 100 anys d'honradesa que es va convertir en l'època mes corrupta de l'història i el PP i d'altres en van fer llenya, es lògic que ara li toqui el rebre. L'afer de Banca Catalana es va utilitzar contra en Pujol i això que la relació entre el president i l'entitat bancaria feia temps que havia acabat. Es van utilitzar els "fixatges" de l'Ernest Maragall i l'Apelles Carod c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 de juny de 2008, 19.51 h

Tot i que jo sigui un ANTI PP amb tota la meva ànima, penso que no es pot denigrar Rajoi com ho feu. No teniu ètica. Sense anar massa lluny, què n'hauríem de dir del cas Guerra, quan el germà d'aquell que ens va "cepillar" l'estatut va sortir a les primeres pàgines dels diaris, duran la desgraciada època d'en gonzalez ???.
Al capdavall, en el cas actual és només un cosí.
Penso que us heu passat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.