directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 20 de juny de 2008 05:00 h

Catalunya, a quarts

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

catalunya espanya videjoc
Comparteix
   


La selecció catalana continua fent història a l'Eurocopa d'enguany, i en la competició virtual organitzada per Selecciocatalana.cat ja hem arribat a quarts de final. Si el passat dimecres, dia 11 de juny, la quatribarrada debutava amb un empat davant Espanya, aquest dimecres, en el tercer matx que tancava la primera fase de la competició, el conjunt català es va desfer de Suècia per 3 a 1 i li va donar el pas a la següent fase com a primera de grup. Luis García, Xavi i Bojan van ser els autors del gols catalans. La lluita per un lloc a la semifinal sortirà de l'enfrontament amb Holanda.

El camí dels pupils de Pere Gratacós a la lligueta de l'Eurocopa virtual s'ha saldat sense cap derrota. En el primer partit va empatar a un amb Espanya; en el segon, va imposar-se per 1 a 0 a Grècia, amb gol de Bojan, i en el darrer, el triomf amb els suecs. Així, Catalunya ha quedat primera de grup amb set punts, cinc gols a favor i dos en contra. Espanya també ha passat amb els mateixos punts, però amb quatre gols a favor i dos en contra.

Malgrat ens deneguin, de moment, la participació real, caldran iniciatives lúdiques com aquestes per reivindicar el nostre dret a seleccions nacionals pròpies. Aquesta Eurocopa virtual és iniciativa de Selecciocatalana.cat,  un col·lectiu format per aficionats als videojocs i sensibilitzats amb la reivindicació catalana de disputar competicions internacionals i que vetllen perquè, ni que sigui virtualment, Catalunya sigui un Estat plenament normalitzat.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Carles fletxa Reus
22 de juny de 2008, 15.40 h

Aprofito aquest article per reclamar la veritable selecció nacional. La dels Països Catalans, fins que tinguem les idees clares no deixarem de ser una regió.

Despertaferro!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
20 de juny de 2008, 19.46 h

Subscric el què diu en Casas. Molt bé.!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 de juny de 2008, 15.57 h

Tot això esta molt bè.......peró atès la realitat es fer vola`coloms sempre estem fen pales els nostres somnis però al hora de la veritat començant per els nostres polítics i acabant per el poble ( nosaltres mateixos ) ESTEM PERDUTS !!! NO TENIM COLLONS i estem lligats per una clase politica que fan la viu viu i anar pasant dies, i com ells ho sabem ( el espanyols) saben també que no hi cap perill d' independència ...... ni tan sols de un estatut com Pais Vasc o Navarra ( aquest si que... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.