directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 17:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 10 de febrer de 2010 05:00 h

Convers contra en Laporta

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Joan Laporta, Artur Mas
Comparteix
   


Com el mateix Joan Carretero ha admès, la crisi viscuda a Reagrupament ha estat motivada en bona part per com podria formalitzar-se l'encaix de Joan Laporta al projecte de Carretero, o més aviat al contrari com adequar RCat a les necessitats del president blaugrana perquè accepti la unió i sigui el candidat.

Tal i com explicàvem aquest dimarts, Laporta ja ha registrat el domini www.laporta2010.cat, ja fa temps que s'assessora i, tot i que negui tenir cap pacte tancat amb el metge de Puigcerdà, ja és del tot improbable que faci el salt a la política de la mà d'una formació que no sigui Reagrupament o un partit propi.

De ben segur que la projecció mediàtica de Joan Laporta espanta els aparells dels partits que el poden veure com una amenaça al seu statu quo. CiU, que fins ara s'havia mostrat respectuosa i no havia volgut fer declaracions sobre les decisions de Laporta fins que no fes públic que, efectivament, pensa fer política, ja ha canviat el seu discurs i ha començat a carregar contra un projecte que ara veuen 'poc seriós'.

A Cativistes, la xarxa social acabada de sortir de la factoria Madí, ja hi ha una campanya amb el nom 'Laporta President de la Generalitat? NO amb el meu vot!' que com a argument de pes per subscriure aquesta afirmació només aporta una galeria d'imatges del president del FC Barcelona celebrant la victòria de l'equip a Luz de Gas. Tot i això, sembla que ni tan sols el votant objectiu de CiU està convençut de que Joan Laporta sigui 'poc seriós' i no mereixi el seu vot, ja que només 15 dels 1.300 cativistes hi donen suport.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Jordi fletxa Manresa
11 de febrer de 2010, 21.57 h

Però quina merda de panflet esquerranós és aquest directe.cat? A qui us fotrà la meitat dels vots serà a vosaltres, esquerranosos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jesús (Xess) fletxa Badalona
10 de febrer de 2010, 09.06 h

Tot i això, sembla que ni tan sols el votant objectiu de CiU està convençut de que Joan Laporta sigui 'poc seriós' i no mereixi el seu vot, ja que només 15 dels 1.300 cativistes.

Us heu deixat d'acabar la frasse, no??


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.