directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 21:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 3 de febrer de 2010 05:00 h

directe!cat i l'amor

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

amor, cor, estimar
Comparteix
   


Des de fa dies, a la redacció del directe!cat estem d'allò més preocupats. Un dubte ens atenalla: hem trencat una parella? L'amor entre un Romeu i una Julieta s'ha trencat per culpa nostra?

La història va començar el 6 de gener a les 19.52. Vam rebre un misteriós SMS que només deia: 'Cari', seguit del número de telèfon de l'emissor (o emissora). Dos enamorats es deurien haver conegut la nit de Reis i començaven el procés d'aparellament mitjançant l'enviament de SMS...

Poc després, a les 23.11, un segon SMS de l'interessat/interessada deia: 'Te amo n tards muxo k te deseo'. El missatge va arribar per triplicat! Quanta insistència! Com el/la trobava a faltar!

Sembla ser que el retrobament devia anar bé, perquè l'endemà, 7 de gener, a les 20.47, l'interessat/interessada tornava a escriure: 'Y yo kariño te spero aki mñn'. Deduïm que els dos enamorats es deurien haver tornat a trobar i el/la carinyo en deuria haver quedat ben satisfet/satisfeta, motiu pel qual deia a l'altra part que l'endemà el/la tornaria a esperar.

La passió entre les dues parts devia ser tant intensa que, l'interessat/interessada no se'n va poder estar i va enviar un altre SMS aquell mateix dia, a les 23.51, aquest cop amb un to d'allò més romàntic: 'Eres el principe d mis ojos te amo kn tdas mis gans ers el niño d mi vida'.

Arribats a aquest punt, ja vam deduir que l'emissor dels SMS era, en realitat, una emissora i que qui hauria de rebre els missatges devia ser un gentilhome d'allò més ben plantat.

Però la noia devia quedar ben parada que el noi dels seus amors no li respongués un missatge tan dolç, motiu pel qual, a les 00.40, li'l va tornar a enviar.

En no rebre resposta -perquè enviava els SMS a un mòbil equivocat, que no era pas el del seu estimat, sinó el de la redacció del directe!cat-, la noia va optar per treure l'artilleria pesada. Si les paraules amoroses no feien efecte, el següent missatge sí que en faria, devia pensar: 'Tng gans de foyarte te tng mas gans', deia a les 01.01.

La pobra noia, desesperada, va arribar a enviar el missatge fins a tres cops més! Quanta desesperació! I el noi del seus amors, sense assabentar-se'n!

No vam tornar a rebre cap més missatge fins el dia 11, a les 19.01, on vam poder veure que la idíl·lica relació començava a fer pudor de socarrim: 'Simplement es k tu te enfads x kosas sin sentd xk te e dixo k fueras al c.c k sty pagand y kges t enfads xdio kn toa ls vecs k tu ni me as avisao y encimn te viens al kumple'.

Altra volta, com que el missatge no va arribar al seu destinatari, la noia tornava a la càrrega, a les 19.48: 'Spero k pienses y te des cuenta'.

Exasperada pel poc cas que li feia el seu amor, tornava a enviar-li un SMS a les 22.11: 'Pasas d mi? Wen k sepas k to el mund me a preguntao x ti n se ma d ti t mand sms y pasas weno tu sabrs te tiene k enfad oy kn la mierd d dia k tng oy en fin xau'.

Aquest 'xau' va ser lapidari. Del 'Tng gans de foyarte te tng mas gans' de fa uns dies a aquest 'xau' hi ha tota una història d'amor que ha acabat en tragèdia per culpa de no haver-se apuntat bé un número de mòbil.

Si us plau, noia del 620.031.8XX. Torna a buscar aquell noi amb qui tant t'entenies, pregunta-li el seu número, apunta-te'l bé i torneu a començar! Ja ho diu CiU: 'Començar il·lusiona!'


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
4 de febrer de 2010, 13.33 h

Doncs que si hagués fixat en agafar el numero del seu "foyador", collons. Qui no ha rebut o rep SMS de no sap qui amb bajanades que no i van ni li venen.

Collons que va tenir una setmana per aclarir el tema.. o es que si trucava al "foyador" marcava el numero correcte i en el SMS s'equivoca cada vegada???.

Com diria el gran Laporta : "Que n'aprengui!!!!!!"


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
anna fletxa bdn.
3 de febrer de 2010, 15.15 h

Que cabróns que sou a directe.cat, perque no comunicar que s'equivocaven ?? en ves de dir-li que el nº era un error, us ho passe-ho "bomba" amb els sms amorossos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
3 de febrer de 2010, 12.47 h

Això pretén ser un diari seriós?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.