directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 07:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 10 de febrer de 2010 05:00 h

Bye Bye Hereu

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

jordi hereu, alcalde de barcelona, ple
Comparteix
   


L'anunci per sorpresa dels Jocs Olímpics d'Hivern podria costar-li no només la reelecció, sinó la pròpia candidatura a Jordi Hereu. Als cercles polítics socialistes sempre s'ha sabut que Hereu té un perfil massa baix per dirigir Barcelona, i bona prova de la indiferència que l'alcalde Hereu provoca entre els barcelonins són els 70.000 vots que va perdre a les eleccions de 2007 respecte els resultats que va fer el 2003 el llavors alcalde Joan Clos, qui tampoc era l'ànima de la festa.

Durant anys l'aparell socialista hauria tolerat Hereu com un mal menor, conscients que ara per ara no hi ha cap nom al socialisme barceloní amb suficient pedigrí per disputar-li l'alcaldia a Xavier Trias, que darrerament arrasa a totes les enquestes, però l'anunci a la desesperada de la candidatura olímpica hauria esta la gota que fa vessar el got. Si bé és cert que la cúpula del PSC coneixia el projecte dels Jocs Olímpics d'Hivern, la presentació pública del projecte va agafar tothom per sorpresa, i segons fonts del partit el president Montilla només va assabentar-se de la presentació la tarda abans, al mateix temps que ho van conèixer directors de mitjans filosocialistes -com El Periódico- o propers al Govern -com La Vanguardia

El desesperat anunci dels Jocs, sense consens ni possibilitats de tirar endavant, va ser el 'prou!' definitiu del carrer Nicaragua, i a hores d'ara l'aparell socialista ja treballa a contrarellotge per jubilar Hereu de manera urgent. Fonts socialistes asseguren que Carles Martí, l'actual primer secretari del PSC a Barcelona i primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament seria l'encarregat de substituir Hereu, en un canvi de cromos calcat al que van realitzar Clos i Hereu l'agost de 2006. Llavors Jordi Hereu va disposar de 9 mesos al capdavant de l'Ajuntament per guanyar-se la ciutadania abans dels comicis de 2007. La substitució d'Hereu pel seu primer tinent d'alcalde, que podria tenir lloc les properes setmanes, deixaria a Carles Martí un còmode període de 15 mesos per intentar invertir la davallada socialista a la ciutat.

Una prova que l'etapa Hereu ha finalitzat és el míssil que llançava El Periódico aquest dilluns, on obria portada denunciant que Hereu volia els Jocs d'Estiu i va renunciar-hi subordinant-se a Madrid. Col·locant en portada el cap d'Hereu, abans de que el nou director d'El Periódico, Enric Hernández hagi pres possessió del càrrec, el rotatiu donava el tret de sortida al linxament públic de l'alcalde. Caldrà veure quants dies triguen a proposar el delfí socialista Carles Martí per substituir-lo, la primera mesura pública del qual haurà de ser enterrar un projecte olímpic en el qual no hi creu ningú.






MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#5
Robert fletxa bcn
11 de febrer de 2010, 00.44 h

El problema és que Trias és un peix bullit filo-espanyol que no engresca ningú, si no jo mateix el votaria, i això que sempre voto ERC, però estic fart de PSC a Barcelona!!! En fi, espero que Portabella es desmarqui del PSC i compleixi això que diu de respectar el guanyador. Crec que a BCN ja toca un canvi, i ERC faria bé de marcar distàncies amb el PSC. D'altra banda, directe.cat, corregiu aquests "de que" que esquitxen els vostres textos, com per exemple al darrer paràgraf. La forma c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
JM fletxa L'Estornut
10 de febrer de 2010, 16.42 h



Hola a tots.

Hi ha una cosa que ningú comenta. A les properes municipals, a Barcelona, votaran uns 50.000 immigrants per primer cop. Normalment aquesta gent no vota o, si ho fa, es decanta pel PP o pel PSOE.

Aquests nous votants poden donar un o dos votants "d'or" al PSOE.

Què en penseu?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Votant d´ERC fletxa Barcelona
10 de febrer de 2010, 11.37 h

Aixó que fan els socialistes d´anar-se passant l´alcaldia és vergonyós, i darrerament el nivell és baixíssim. Per a fer política de dretes, prefereixo que la faci en Trias!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Ex votant d'ERC fletxa L'Estartit
10 de febrer de 2010, 09.59 h

Seria escandalós que el P$C-P$OE tornés a canviar de sofá sense esgotar la legislatura.



Trias alcalde!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Arnau fletxa Sant Boi
10 de febrer de 2010, 06.42 h

El canvi de cromos l'han fet sempre els socialistes a Barcelona...

El van fer quan el canvi Clos per Hereu, quan van canviar Maragall per Hereu i quan van canviar Serra per Maragall.



Per cert, desde Maragall no han fet més que baixar el perfil; i mira que n'era de difícil fer-ho pitjor que en Clos!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.