directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 27 de gener de 2010 05:00 h

SOS Catalunya

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Renfe ha iniciat una campanya per tal de recaptar fons entre els seus usuaris per fer-los arribar a Haití i ajudar a les víctimes del terratrèmol. Així, demana als viatgers que comprin per un euro un 'bitllet solidari' i la companyia -que depèn del ministeri de Foment espanyol- es compromet a fer una aportació econòmica igual a l'import total recaptat entre els usuaris.

Tot plegat una iniciativa solidària que no generaria més debat si no fos perquè l'usuari de Renfe a Catalunya està prou empipat i queixós amb el servei com per veure amb recel que Renfe li demani diners, encara que sigui per una bona causa. Però la mosca puja més al nas si es té en compte que Renfe esgarraparà diners del seu pressupost per destinar-los a ajuda humanitària mentre el funcionament dels seus trens és tan escandalosament precari.

Si els responsables de Renfe que han ideat aquesta campanya es passegessin un dia de pluja per les andanes de les estacions on s'amuntega la gent esperant trens que passen quan volen, parlessin amb els usuaris de la línia de Portbou-Barcelona a qui s'ha apujat escandalosament l'import del bitllet al mateix temps que veien com s'incrementava el temps de trajecte a causa de les obres del TGV, no es veurien amb cor de demanar que els passatgers facin un esforç més i s'aturin -quan probablement ja fan tard- a comprar un bitllet solidari. Més aviat caldria llançar un SOS pel funcionament del servei i que dediquin el temps i els diners a complir amb la seva feina.

Els catalans, com sempre generosos, sabran trobar la manera de fer arribar la seva solidaritat al poble haitià.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.