directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 06:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 2 de desembre de 2008 05:00 h

Un vigatà perd els papers

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


De catalans n'hi ha per tot el món. I molts són els que ocupen càrrecs i feines d'important nivell. A vegades, però, també donem algun ensurt al món.

Aquest és el cas que ens explica el9.cat: van a parar a Líbia uns documents que British Airways va extraviar a un vigatà als Estats Units.

El protagonista de la història és en Guillem López és politòleg. Recentment ha cursat un màster de màrqueting polític i, aprofitant el desenllaç de les eleccions presidencials nord-americanes, va viatjar als Estats Units per viure de prop el tram final del procés electoral amb un grup d’amics. A Washington va participar en un congrés internacional de consultors polítics, així com en una trobada amb diplomàtics de l’ambaixada espanyola i un contacte amb premsa especialitzada.

López i el seu grup van acabar satisfets de l’experiència, tancada amb el triomf de Barack Obama. Després de recopilar informació i algun record, com un exemplar del 'Washington Post' del 5 de novembre, comprat a la revenda per ‘cinc dòlars’, l’expedició va fer el viatge de retorn, amb resultat sorprenent.

A l’aterrar a l’aeroport del Prat, després d’un vol amb la companyia British Airways, López va comprovar que els documents de la feina feta als Estats Units, així com diners i l’exemplar del diari, no eren a la butxaca exterior de la seva maleta. ‘L’havia omplerta a vessar i la vaig facturar. Però quan l’havia de recollir a Barcelona em vaig adonar que tenia la butxaca trencada i la informació no hi era. Tot i que vaig demanar informació, no ho vaig poder resoldre’, explica aquest vigatà, fill del regidor d’ERC Joan López i de l’exregidora de CiU Anna Bonafont.

La solució va arribar poc després. Un ciutadà de Trípoli (Líbia), que treballa com a consultor de software de Microsoft, li va enviar un correu electrònic després de localitzar el seu bloc a internet. La documentació de López havia anat a parar per error al seu equipatge.

El material estava intacte i el viatger de Líbia s’oferia a enviar-li tot per correu. ‘M’ha donat el seu telèfon mòbil per si tinc cap problema. Li agraeixo la gentilesa. De fet, li vaig demanar que es quedés els 300 dòlars i els 100 euros que hi havia amb la documentació com a mostra d’agraïment, però no ha acceptat’, comenta López.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.