directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 06:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 8 de gener de 2009 05:00 h

Autobús ateu vs Autobús cristià

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


La notícia no deixa de ser sonada: després que s'hagi aprovat que alguns autobusos de Barcelona duguin publicitat atea amb un missatge on s'afirma que Déu no existeix, ara els evangèlics espanyols contraatacaran amb un autobús a favor del Cristianisme a Madrid.

L'Església Evangèlica ha decidit contraatacar la campanya a favor de l'ateisme que es publicitarà als autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) amb un autobús que ja circula des del passat 25 de desembre a la zona sud de Madrid en defensa del cristianisme, i que la setmana que ve recorrerà els carrers de la capital espanyola.

Amb l'eslògan 'Déu sí que existeix. Gaudeix de la vida en Crist', el Centro Cristiano de Reunión respon a la campanya pro atea que es desenvoluparà a Barcelona la setmana que ve i que diu: 'Déu probablement no existeix. No et preocupis i Gaudeix de la vida'. Aquesta campanya es va iniciar a Londres gràcies a la inversió publicitària d'un grup d'ateus aglutinats en una associació humanista subvencionada amb fons de particulars.

Barcelona és la primera ciutat de l'Estat espanyol que publicitarà l'ateisme mitjançant anuncis als autobusos. Per avançar-se a aquesta previsió, la campanya a favor del cristianisme ideada pel Centro Cristiano de Reunión arribarà a mitjans de la setmana que ve als carrers de Madrid. Ara com ara, l'autobús de la línia 493 recorrerà Fuenlabrada, Leganés i Aluche fins al pròxim 30 de març.

'Volem comunicar al món que Crist existeix i que és el camí per a una vida millor', ha assenyalat el pastor evangèlic Francisco Rubiales, membre del Centro Cristiano de Reunión, qui creu que 'tots poden expressar lliurement les seves opinions i els seus drets fonamentals'. 'Nosaltres també', ha postil·lat.

'Respectem totes aquelles persones i institucions que manifesten públicament les seves opinions, idees i creences', ha recalcat Rubiales, qui ha apuntat que, de la mateixa manera, des del Centro Cristiano de Reunión es vol 'arribar ' als ciutadans des de la mateixa plataforma pública i fer-los arribar el seu convenciment i fe que "l'única vida rica i plena és aquella que segueix Jesucrist'.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
L'Esteve fletxa Valles Oriental
9 de gener de 2009, 17.37 h

L inexistència de Deu (amb majúscules) la demostra l'existència de la Conferència Episcopal i de la COPE. I un Deu (amb majúscules) que es pasa l'eternitat inventant turments per els seus enemics, no te credibilitat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
9 de gener de 2009, 15.10 h

L'hermenèutica és molt interessant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
hew fletxa hhjr
8 de gener de 2009, 17.28 h

Si ja els fidels de Déu han d'eixir al carrer per a afirmar i recordar a la ciutadania que Déu sí existeix, és una forma d'admetre veladament que hi ha un fort moviment social que posa en dubte eixa afirmació dogmàtica. Que tinguen que defendre la veritat número 1 en què es basa la seua doctrina és un símptoma de feblesa. Afirmar que Déu sí existeix farà pensar a molta gent que tal volta no és ben bé així, perquè eixe "sí" implica que hi ha algú que diu que "no" o que simpleme... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Bixo fletxa L'H
8 de gener de 2009, 08.33 h

Noteu la subtil diferència entre una campanya i l'altra: en la dels ateus diuen que "probablement" no existeix; en la dels sectaris, aquesta paraula no hi apareix. D'entrada, la manca de la paraula podria semblar una afirmació més contundent, però ben mirat, és lògic que no hi aparegui; no hi ha cap prova de l'existència de Déu, per tant, no és provable que existeixi. La no-existència, en canvi, és facílissim de provar: el món és ple de pecadors que mai no reben el seu corresponent... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.