directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 13 de maig de 2011 05:00 h

Ciutadans, amb els antisistema

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

jordi cañas, ciutadans
Comparteix
   


Els mitjans de comunicació, com en cada procés electoral, han tornat a ser el cavall de batalla dels partits minoritaris que veuen com el minutatge dels informatius i la distribució de temps dels espais de propaganda electoral contribueixen a eixamplar les distàncies entre els grans i els petits.

En aquest camp, no hi ha diferències ideològiques i partits diametralment oposats coincideixen no només en la mateixa reivindicació sinó també en la manera de fer-se sentir.

Aquesta setmana Ciutadans s'ha plantat davant de les instal·lacions de RTVE a Sant Cugat per protestar contra l'exclusió de Jordi Cañas en el debat dels alcaldables per Barcelona en una acció similar a la que la candidatura de l'esquerra revolucionària Des de Baix va protagonitzar en la campanya del 28N ocupant les intal·lacions de TV3 durant la celebració del debat entre els candidats dels partits amb representació parlamentària.

Per ara, la diferència ha estat anar a reclamar a la televisió espanyola i no a la catalana. Caldrà veure si Ciutadans també se'n va aquest divendres al vespre a Sant Joan Despí per protestar pel debat electoral que moderarà Josep Cuní amb els alcaldables per Barcelona de PSC, CiU, PP, ICV i Unitat per Barcelona. En aquestes darreres eleccions al Parlament ja no van dir ni piu dels que es quedaven fora del debat perquè ells van participar-hi pel fet de comptar amb representació parlamentària.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
teresa fletxa barcelona
15 de maig de 2011, 08.12 h

Enténc el seu comentari, però hi ha una manera de parlar dels antistema de forma despectiva i posant formacions molt diverses al mateix sac que em sembla típica de mitjans com per exemple "La Vanguardia": aquests sí que són prosistema.... fan tot el necessari perquè RES NO CANVII i per protegir els interessos de la vella carcundia de sempre, aliats com sempre del govern de madrit.

Quan sento "antisistema" desde algun mitjà, no puc evitar pensar quin són els "prosistema" que estàn prot... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
14 de maig de 2011, 15.24 h

#1 Perdoni... Des De Baix, si tal i com vostè diu, és un partit que pretén redreçar el sistema, és un partit que està en contra del sistema actual (o com a mínim no hi està conforme). No veure amb bons ulls el sistema actual, tot volent introduir-ne un de nou, vol dir ser antisistema.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
13 de maig de 2011, 08.02 h

No enténc el títol de la notícia. Per dir que Ciudadanos protesten per ser exclosos de un debat televisiu, com van fer en el seu moment la candidatura Des De Baix no cal aquest títol que es presta a confusió. I dir de Des De Baix que són antisistema quan justament presenten una candidatura per redreçar el sistema em sembla despectiu. Decididament, més que Punt de Mira avui em sembla Curt de Mira.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.