directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 1 de febrer de 2012 23:25 h

Camacho i Duran, un amor impossible

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


El destí de vegades ens juga males passades. Ara que Duran i Lleida està en la maduresa política, segons alguns tan madur que és a punt de caure de l’arbre,  després de 30 anys batallant a Madrid per aconseguir grans avenços per Catalunya, treballant sempre de forma desinteressada, capejant els lobbys, vetllant pels interessos generals i defensant els més febles; ara que ha aconseguit 16 diputats i ser la primera força catalana a Madrid; ara que podria ser determinant, el PP li xafa la guitarra en treure majoria absoluta i en Duran ha de competir amb l’Alícia Sánchez Camacho per la foto i la interlocució amb el Govern de Mariano Rajoy.
 
La tasca és difícil si tenim en compte que l’Alícia Sánchez juga a casa i els 'clients' transfuguen amb facilitat. Tant és així, que mentre Duran ha de treure pit per demostrar el seu poder d’influència escrivint a la seva carta setmanal coses com 'sens prejudici de quin pugui ser el resultat final, he de dir-vos que tant la ministra Ana Pastor com la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaria, per iniciativa pròpia s’han compromès amb mi a no fer res sense parlar amb nosaltres', en referència al’aeroport del Prat, l’Alícia es passeja pels ministeris i s’entrevista amb 5 ministres de Rajoy, tot plegat el dia abans que el president Mas visiti la Moncloa.
 
Sort que Duran és de cos humil. Viure al Palace i viatjar en Business class és un autèntic suplici, i entoma la competició amb l’Alícia amb esportivitat. I no es dona per vençut, malgrat que alguns opinadors de l’establishment ja apunten que la cosa no va i que la influència s’ha esfumat, i altres com Rahola carreguen contra la Camacho per la passejada 'mesetària'. Pel bé del país caldria que Duran despertés del somni i comencés a entendre que ja no pinta res i que l’amor amb l’Alícia és impossible. 

MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Joan fletxa Palamós
3 de febrer de 2012, 16.35 h

Amb el puti-club de luxe que li han montat a Duran Lladre al Palace i ella mare soltera.................................., el pelat segur que penjarà els hàbits opusdeistes. De més calvos n'han caigut.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pep i PP fletxa partideta al dominó i directe
3 de febrer de 2012, 10.35 h

Unió és lo mateix que el PP; ERC es el ninotet de CIU: Camacho forma part del govern dels pitjors. Aquesta és la Catalunya dels ciutadans convergents. Ei, després us ompliu la boca de proclames, fetes per socis de l'Inserso al directe.espoli. Sou repugnants, a Catalunya manen CIU i PP, amb ERC de majordom. Felicitats, i que vagi bé el pròxim viatge a Lourdes (camachitos)


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Laia fletxa Palma
2 de febrer de 2012, 22.35 h

Volem el divorci, el més aviat possible


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Can Pitu fletxa Tordera
2 de febrer de 2012, 11.26 h

Amorsito, no te disgustes y deja la Camacho, que nosotras si sabemos como tratarte, un besazo pelón ....


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.