directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 01:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 10 de març de 2010 05:00 h

Herrera busca soci

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

herrera
Comparteix
   


Etiquetes

El darrer dimarts publicàvem que el secretari general d'ICV i cap de llista a les eleccions, Joan Herrera, creu que a l'Estat espanyol existeixen 'mancances clamoroses' al seu programa de propostes per afrontar a la situació de crisi actual, i va assegurar que per presentar les seves alternatives a les polítiques estatals, ICV necessita un referent espanyol perquè 'als barris el circuit comunicatiu es dóna en clau d'Estat'.

Aquesta voluntat de trobar un soci espanyol coincideix amb el poc entusiasme demostrat pel líder d'ICV durant la darrera onada de consultes, on va assegurar des de València que no detectava l''ebullició' dels anteriors referèndums independentistes, menyspreant així la mobilització massiva que van aconseguir la vuitantena de pobles amb votacions organitzades per la societat civil catalana.

Herrera no sembla tenir clar que els primers comicis que la seva formació haurà d'afrontar són les eleccions catalanes de la tardor, on haurà de liderar la seva alternativa ecosocialista després de la desastrosa gestió de Saura al capdavant d'Interior, a qui alguns ja qualifiquen de 'cadàver polític' arran de la nefasta gestió de les nevades.

Algú hauria de recordar als caps de campanya d'Iniciativa que els vots dels catalans no s'aconsegueixen menyspreant les consultes ni buscant socis a l'Estat.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.