directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 11 de març de 2010 05:00 h

Miguel Bosé, nou escut del govern valencià

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Etiquetes

El govern valencià torna a fer gala de la seva assumida innocència i ha trobat una nova víctima a qui cobrar les pròpies irresponsabilitats. Aquest cop, arran la polèmica de la retirada per part de la Diputació de València de les fotografies relacionades amb les conseqüències del 'cas Gürtel' que recollia l'exposició sobre fotoperiodistes valencians al llarg de 2009 i que fou el motiu de la dimissió del director del museu que les acollia - el MUVIM-, els populars s'han afanyat a rentar-se les mans i han assignat la culpa al cantant Miguel Bosé, el qual feia unes declaracions dies després dels fets ocorreguts on els comparava amb la repressió a l'oposició del règim castrista a Cuba.

Segons informa el diari El Punt,  el partit que lidera Francisco Camps va veure una oportunitat idíl·lica per capgirar l'esdeveniment i fer passar el botxí per víctima quan el cantant Miguel Bosé va fer unes declaracions on establia un paral·lelisme entre la repressió patida per l'oposició del castrisme cubà i la repressió a la llibertat d'expressió que susciten els fets avinguts a la capital del Túria. 'Sempre hi ha passat de tot, i no se sap quant n'hi ha, de veritat, i quant no. Si se'n parla, de repressió, en tots els països n'hi ha. Mira a València, el cas Gürtel, o allò de l'exposició de fotografies. Si això no és repressió...' es lamentava Bosé.

Així és com al PPCV se li va encendre la bombeta i va decidir apuntar en aquesta direcció per tal de recrear l'habitual actitud victimista i exigir una rectificació en tant que el conjunt dels valencians 's'ha sentit molt dolgut'. Sens dubte, si d'alguna cosa pot vantar-se la força que domina l'aparador polític al País Valencià és dels seus dots de tergiversació, doncs segur que molta gent haurà sentit certa llàstima pel poble valencià i haurà caigut en la temptació d'estimar que quina barra aquests artistes! que se'n van de la llengua sense considerar els efectes que poden tenir certes paraules al si d'un territori maltractat!



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi-80 fletxa València
11 de març de 2010, 07.15 h

La gent al País Valencià no és babau, i cada vegada està més desconnectada dels deliris del PP. Això no vol dir que després molta d'eixa gent els vote. El que passa és que hi ha molt poca cultura política. És un país pràcticament analfabet en política. Ací les coses funcionen de forma més pareguda a Galícia que al Principat o Balears. Hi ha bona gent que vota PP que podria votar perfectament ERPV amb informació i visibilitat, com passa a Galícia amb PP i BNG.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.