directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 24 de març de 2010 05:00 h

Tècniques per omplir mítings

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

José Montilla, jubilats, gent gran
Comparteix
   


Aquest dimarts ens fèiem ressò de la denúncia de Daniel Camon i Pastor que assegura que la seva mare de 76 anys i altres amigues seves van assistir al míting de Montilla amb la gent gran d'aquest dissabte, sense saber que anaven a un acte polític del PSC. Les dones van trobar-se amb la sorpresa que la festa i el dinar gratuït promès, arribava després de pagar el peatge dels discursos socialistes.

En aquesta ocasió el protagonista d'aquesta tècnica tant coneguda ha estat el PSC, però la pràctica no és exclusiva dels socialistes catalans i la gran majoria de formacions polítiques han estat notícia en alguna ocasió per omplir de públic els seus mítings amb tàctiques més o menys curioses, però en qualsevol cas deshonestes.

Com a bons patriotes, el PP valencià va subvencionar amb 600.000 euros de les Corts la difusió de la gran manifestació del 2 de maig de 2003 a favor del transvasament de l'Ebre en què el principal reclam van ser les activitats lúdiques per als més petits i ni més ni menys que mil paelles gegants.

També va ser sonat l'escàndol que va afectar el BNG en què fins a 700 persones grans que havien pagat a una associació de la tercera edat per un viatge a Portugal van acabar sense ni tan sols creuar la frontera ja que el destí final de l'esperat viatge va ser un míting d'Anxo Quintana.

Sigui com sigui, cap dels casos anteriors aconsegueixen igualar la perspicàcia que hauria tingut Josep Sáchez-Llibre després d'escoltar a David Madí queixant-se de la poca afluència de públic femení als actes de CiU. Segons va assegurar Salvador Sostres al seu blog, va arribar a contractar els serveis d'un autocar de putes.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
24 de març de 2010, 11.01 h

no és cap sorpresa, a euskal herria es veu que és una pràctica força extesa entre els populars això d'anar pels pobles carregant autobusos amb gent gran ..... o almenys això em va dir una noia que és d'alla


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.