directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:18 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 4 de maig de 2010 05:00 h

Inventant-se Espargaró

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


El món de l'esport és un terreny abonat per a l'exhibició i expressió de l'espanyolitat que acostuma a incloure els esportistes catalans dins la mare pàtria comuna amb més intensitat en moments de grans èxits que no pas quan obtenen resultats més discrets.

Aquest diumenge el pilot granollerí Pol Espargaró va aconseguir el primer lloc en el Gran Premi d'Espanya de Motociclisme. I quina és la millor manera de celebrar un Gran Premi d'Espanya? Amb una gran bandera proclamant l'espanyolitat del pilot català als quatre vents. O això és com a mínim el que han pensat a la redacció del diari Marca on no han pogut resistir-se a mostrar una fotografia del campió lluint una preciosa estanquera sota el títol: 'Com és normal, després de guanyar la cursa, Pol Espargaró va aconseguir una bandera espanyola per exhibir-la per tot el circuit'.

L'únic detall que ha passat per alt (o no) al Marca és que el pilot que va exhibir la bandera espanyola per tot el circuit no va ser pas Pol Espargaró -a la dreta- sinó l'alcoià Nico Terol -patrocinat per Bancaja- que no va tenir cap problema amb embolicar-se amb la rojigualda. Segons comenten alguns usuaris de Racó Català sembla que Espargaró va agafar la bandera del país veí per llençar-la només uns metres més endavant, qui sap si per no disgustar els seus patrocinadors o per evitar les pressions que, segons Jordi Pujol, exerceixen la casa reial i el govern espanyol perquè els esportistes no mostrin en excés la seva catalanitat. De fet, el seu germà, Aleix Espargaró, que també és pilot va donar suport a la consulta sobre la independència a la capital del Vallès Oriental. Potser en Pol comparteix la ideologia del seu germà i a Madrid no han pogut suportar que un independentista guanyi el Gran Premi d'Espanya i no ho celebri com Déu mana.






MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.