directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 12:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 10 de maig de 2010 05:00 h

Les prioritats d'Hereu

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


La política de despeses de l'Ajuntament de Barcelona en època de crisi és un autèntic despropòsit, i tot sembla indicar que darrerament s'ha perdut el nord a l'hora d'administrar els milions d'euros del pressupost municipal.

I no, no parlem dels dos milions d'euros gastats fins ara en la consulta de la Diagonal -als que cal afegir els que l'alcalde Hereu no vol confessar- ni parlem dels milers d'euros que van costar els polèmics informes encarregats pel consistori.

Avui volem destacar els prop de tres milions d'euros que va costar al consistori el restaurant 'Klein' del Fòrum, uns diners llençats en un establiment buit i de dubtosa estètica que contrasten amb l'abandonament que pateix l'històric Hivernacle de la Ciutadella, un dels únics edificis que queden a Barcelona alçats per l'Exposició Universal de 1888.

L'Hivernacle va funcionar com a restaurant fins l'any 2006, però llavors l'Ajuntament va decidir no renovar la concessió -que any rere any els reportava beneficis- a l'espera de trobar un projecte millor per l'edifici de la Ciutadella. Tal com denunciava El País, l'alcalde Hereu va gastar-se un milió d'euros en reformar l'Hivernacle entre 2007 i 2009, però des de llavors no s'han decidit a utilitzar-lo ni han permès que s'hi instal·li cap iniciativa privada, de manera que el milió d'euros de la reforma va ser llençat, i l'edifici modernista es troba ara per ara en un estat de deixadesa lamentable.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.