directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 9 de gener de 2009 05:00 h

Cannavaro contra els gais

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Un jugador de futbol normalment es caracteritza per la seva masculinitat i virilitat. Imagineu-vos quin mal tràngol per un futbolista que corrin rumors de que és gai, sempre seria una mica incòmode el moment del vestidor. Tot i que això, als partits de costellada, als petits equips d’amics i en altres trobades futbolístiques cada cop hi ha més gais declarats i el problema és mínim.

Però els jugadors de futbol professional encara estan a una altra òrbita. Us parlem del jugador del Reial Madrid, Fabio Cannavaro. Està clar que el Madrid ja no només fitxa a jugadors bruts i destralers sinó que també conservadors de ment.

Seria impensable que un jugador del Barça fes unes declaracions polítiques tan summament fora de lloc com les que ha fet Cannavaro.

En un article d’una revista italiana, lloa la qualitat de vida que li ofereix Espanya, però es posiciona contra la llei de matrimonis homosexuals, un fet que ha generat certa polèmica entre els col•lectius gais italians.

Cannavaro assegura sempre que ‘Itàlia camina i Espanya corre’, però en referència a les noces homosexuals, el futbolista escombra per a casa: ‘Els matrimonis gais? En aquest assumpte sóc més italià’, diu en una entrevista que publica aquest dimecres la revista rosa ‘Chi’. Aquestes declaracions han generat cert malestar entre alguns col·lectius d'homosexuals d'Itàlia, país en el qual el matrimoni gai no està reconegut i sembla una fita difícil per la influència del seu veí l’Estat del Vaticà.

‘Després de Gattuso, ara també Cannavaro. És trist dir-se orgullós d'un país, com Itàlia, que no reconeix els nostres drets’, afirma Franc Grillini, president de l'associació Gaynet en declaracions que recull el diari ‘Corriere della Sera’. ‘Ara tindran remordiments tots aquests homes gais que admiren des de sempre la bellesa napolitana de Cannavaro’, apunta, per la seva banda, Aurelio Marcuso, president de la principal associació d'homosexuals italians, Arcigay.

El vestidor del Reial Madrid li diu mafiós


El defensa blanc explica que ha hagut d'escoltar al seu propi vestidor que els italians són sinònims de mafiosos, després que els seus companys hagin vist el film ‘Gomorra’.

Tot i que vol que guanyi l’Oscar, afegeix que ‘tenim ja tantes etiquetes negatives que veure el país representat així no ajuda’. De totes maneres, amb les seves declaracions ell mateix segueix donant una imatge carrinclona i conservadora de la seva bella Itàlia.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.