directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 23:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 12 de gener de 2009 05:00 h

Álvarez i l'accent andalús

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

magdalena alvarez ministra foment
Comparteix
   


La maquinària socialista és experta en desviar l'atenció dels problemes reals i crear polèmiques absurdes que actuïn com a cortines de fum. Aquests dies, arran de les paraules de Montserrat Nebrera al respecte de la ministra Magdalena Álvarez, on a més de criticar la seva obra al ministeri, la popular assegurava que l'accent andalús d'Álvarez 'semblava d'acudit dolent', els socialistes han activat el seu pròdig aparell per tal desviar l'atenció de la nefasta actuació de Foment durant el caos a l'aeroport de Barajas i centrar-se en la suposada 'mofa' de Nebrera.

Així davant la intel·ligent argumentació de Nebrera, on especulava que Chaves s'hauria tret de sobre a Álvarez de la Junta andalusa per 'col·locar-la' a Madrid (els socialistes ja ho fan, això: només cal veure com van treure's de sobre Joan Clos de l'Ajuntament de Barcelona) els socialistes han carregat contra la vexació als andalusos, demanant que la diputada popular demani perdó als vuit milions d'andalusos 'ofesos'.

Amb aquesta hàbil estratègia, els socialistes evitaran respondre pels centenars de vols anul·lats per la neu, tot i que Álvarez s'ha compromès a donar explicacions al Congrés, una iniciativa que no va fer mai durant el caos de Rodalies a Catalunya, potser perquè, en aquest cas, la seva defensa és senzilla: "jolin, nevó demasiao".

L'escàndol no és, ho repetim, en el suposat accent andalús o no de Magdalena Àlvarez: l'escàndol és en la incompetència que la ministra andalusa exhibeix catàstrofe rere catàstrofe, sigui als Rodalies o als aeroports.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
copdecap fletxa meliana
12 de gener de 2009, 12.15 h

Bé, bé, l´andalussa aquesta és clar que no ho ha fet gens bé pel que fa a la seua feina; però d´ací a fer-ne riota del seu parlar andalús!(sovint cal parar bé l´orella per entendre-la pels qui no som andalussos). Més vergonya els hi hauria de fer a certs catalanoparlants quan s´esforcen a voler canviar de llengua per tal d´aparentar una cultura que no tenen ni en tindran. Una altra cosa és que els socialistes espanyols hagen volgut servir-se´n d´aquest "mal acudit" de la Nebrera... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
L'Esteve fletxa Valles Oriental
12 de gener de 2009, 10.48 h

"Ni partía ni doblá", ni dimiteix ni dimitirà.... ¿la dimitiran? el dimitador que la dimiteixi bon dimitador serà.. però ¿n'hi ha????. I que voleu que us digui. ¡¡ME LA BUFA AQUESTA TIA!!!. Si la fan plegar l'inútil que la reemplaci farà el mateix: Donar pel sac i si es a Catalunya, millor i sense vaselina.



Adeu Espanyaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.