directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 16:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 12 de gener de 2009 05:00 h

El cobrador català

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant


Comparteix
   


En època de crisi són molts els departaments de comptabilitat que van de bòlit perseguint gent que no paga, i què millor que fer-ho amb cobradors de la terra?

Ara hem sabut d'una empresa de Vic ha iniciat la pressió per cobrar morosos fent un seguiment dels deutors amb immigrants subsaharians uniformats amb un vestit típic català. Amb el nom de 'el cobrador català', els empresaris es mostren molt satisfets de la 'bona acollida' que està tenint la iniciativa. Des que s'han començat a donar a conèixer, moltes empreses i particulars s'han interessat per utilitzar aquesta original figura que entra en rivalitat amb personatges clàssics d'aquesta activitat relacionada amb el cobrament de deutes com poden ser 'l'home del frac', 'la pantera rosa' o 'el sevillano'. 'Som d'aquí i hem optat pel vestit d'aquí', asseguren els promotors d'aquesta iniciativa que actualment tenen tres subsaharians contractats per a aquesta activitat.

Actualment l'empresa té tres equips de treball en funcionament formats per un subsaharià vestit amb barretina i sabates de set vetes que treballa conjuntament amb equip amb dues persones uniformades al estil de la pel·lícula 'Matrix'. Admeten que el projecte vol crear 'impacte' perquè determinats personatges amb el pas del temps s'han anat convertint 'en molt vistos' i que en el seu cas busquen 'l'efecte sorpresa'. L'objectiu d'aquesta activitat no són cobraments amb intimidació o violència sinó 'fer passar una mica de vergonya' als qui deuen els diners. L'empresa diu que per acceptar una feina sol·licitada per qualsevol client interessat en els seus serveis demanen que el deute sigui 'provat documentalment'.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
12 de gener de 2009, 18.37 h

Doncs no és mala idea que la Generalitat contracti els serveis del cobrador del frac. El deute esta "provat documentalment" tal i com exigeix la empresa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
12 de gener de 2009, 09.53 h

Jo l'enviaria a Madrid a recuperar les nostres peles i punt!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.