directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 08:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 13 de gener de 2009 05:00 h

La mida de Gaza

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Diuen que la mida sol ser important. En aquest cas, però, no importa gens ni mica. Tan se val petit o gran, diminut o gegant, xic o colossal. Sigui com sigui la Franja de Gaza ha estat bombardejada igualment.

Heus ací la pregunta: és molt gran la Franja de Gaza? Quina és la seva mida? La resposta és fàcil, només cal mirar la Viquipèdia: 360 km² on hi viuen poc més de d'1,5 milions de palestins; una gran part dels quals són refugiats de la guerra de 1948. Per tant, té una de les densitats de població més elevades del món.

Però vist així, només amb xifres, ens costa realment fer-nos una idea de com de gran o com de petita és la Franja de Gaza. Per tant, per què no la comparem amb alguna cosa més pròxima a nosaltres? Això mateix en han fet en aquest bloc:



Un cop vista la foto, imaginar-se l'atac israelià encara és més esfereïdor. Tenint en compte que la densitat de la Franja de Gaza és exactament de 4.118 habitants per quilòmetre quadrat ,una bomba, per més estratègicament tirada que hagi estat, ja és ben fàcil que mati a molts civils. Per fer-ho encara més clar: la Franja de Gaza és un xic més petita que el Maresme, que fa exactament 398,91 km² i té una densitat de 1.054,18 hab/km² (3 vegades menys).



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
13 de gener de 2009, 19.57 h

Si és així de petita aquesta franja, a en Zapatero se li acabarà la feina aviat de fer armes de guerra per a matar criatures i civils, perquè a aquest pas, la massacre està servida i en un termini molt curt.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.