directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 29 de gener de 2009 05:00 h

Els radars catalans

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Els radars a Catalunya semblen una plaga. Es van multiplicant i multiplicant. Dia que passa potser ja n'han aparegut un parell més.

La psicosi al volant augmenta. Ja no estem pendents de la carretera. Ara només tenim els ulls clavats al compte quilòmetres i evitem passar-nos de 120 km/h. Ai, evitem no sobrepassar els 80 km/h. Bé, ara amb la velocitat variable intentem no passar-nos de 40 km/h.

Per que ens fem una idea, en aquest bloc han fet un recopilatori dels 90 radars fixes que ens podem trobar a Catalunya. Bé... segur que no són pas tots perquè des de que hem començat a escriure l'article segur que ja n'hi ha algun més!

Ara... imagineu-vos que tots els radars treballen a tot drap com aquest que ara us mostrem, i que en el seu dia fins i tot el Director General de Trànsit de Catalunya va dir que es tracava d'un radar espatllat!



Alguns ciutadans, davant de tants i tants radars han decidit començar a exterminar-ne la plaga. A més, després gosen penjar la bretolada a internet:




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Candela fletxa Sta. Mª de Martorelles
31 de gener de 2009, 20.28 h

Fa més de trenta anys que condueixo i mai (fins avui) m'han posat una multa per excés de velocitat, procuro respectar el límit.

El més curiós dels radars, és com estan posats: a l'autopista estan al carril de la dreta i d'esquena al vehicle, a on els cotxes corren menys, en canvi al de l'esquerra és on hi ha els ximples que van a 158 0 180, allà no hi ha radar !!! Per tant s'ha de ruc perquè t'enxampin.

A França el radar està a la mitjana de l'autopista i de cara: fotogra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
29 de gener de 2009, 11.17 h

Us repetiu una mica:



http://www.directe.cat/punt-de-mira/radars-anti-estres-7714


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Toni fletxa Barcelona
29 de gener de 2009, 11.16 h

No sóc votant d'en Saura o PSC però no acabo d'entendre tot l'enrenou mediàtic que s'ha format amb el tema de la velocitat variable a Barcelona i els radars. Igual que en Pere, no m'han posat mai una multa per excés de velocitat ni per cap altre motiu i condueixo prou.



Penso que la velocitat variable i els radars són bones mesures per evitar accidents, morts i estalviar en benzina i reduir la contaminació atmosfèrica. N'estic tip de conduir al límit de velocitat (i de vegade... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pere fletxa Girona
29 de gener de 2009, 10.03 h

Fa 30 anys que condueixo. He fet més d'un milió de kilòmetres i mai m'han posat una multa per exces de velocitat, ni amb radar ni sense radar. Crec que si la gent conduís amb prudència i a la velecitat indicada, no tindria problemes amb el radar.



Si fas un trajecte de 35 km per una carretera en la qual es pot anar a 100 km per hora i no trobes entrebancs trigues 21 minuts en arribar. Si vas a 120 km per hora en trigues 17,4. ¿Val la pena posar en perill la vida dels altres i ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.