directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 04:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 27 de gener de 2009 05:00 h

Chacón vs Pajín

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


Fa uns dies us informàvem de la campanya que, des de dins el PSOE, s'està orquestrant per tal d'inflar la figura de Carme Chacón i perfilar-la com a substituta de Zapatero de cara a les properes eleccions espanyoles.

La locomotora del màrqueting socialista hauria posat a la socialista catalana en un càrrec immillorable al capdavant de l'exèrcit, guanyant punts i popularitat a cada desfilada o aparició davant les càmeres, que retraten setmanalment com una dona jove i moderna mana amb mà de ferro tota aquella colla d'antics revoltats i conspiradors, legionaris i cabres incloses.

Amb tot, sembla que l'entorn de Chacón tem una altra figura dins el socialisme que li podria fer ombra i obstaculitzar l'esperada successió del gran líder Zapatero. Es tractaria de l'actual secretaria d'organització del PSOE, Leire Pajín. Pajín també és dona, també és jove i també disposa d'un currículum envejable, i a dia d'avui és l'altra gran promesa dins l'òrbita socialista. A més el seu origen basc li podria permetre guanyar les mateixes simpaties a Euskadi que Chacón té a Catalunya.

Sembla doncs, que la successió de Zapatero serà cosa de dos, o millor dit de dues. Caldrà estar atents a l'aferrissada baralla, que segur que serà antològica, encara que només que sigui la meitat de dura que la de Gallardón i Aguirre per succeir Rajoy.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
L'Esteve fletxa Valles Oriental
27 de gener de 2009, 19.00 h

Si si, que la promocionin com a "delfina" del Zapatero. Ja veureu quina hòstia mes sonada es pega i es que per els espanyols de be (he he he) la Chaconeta es una catalanista , separatista i nacionalista i.... "HASTA AQUI PODRIAMOS LLEGAR, ANTES AZNAR QUE ES DE LOS "NUESTROS" AUNQUE SEA DEL PP.

Però la veritat es que com ja ha dit algú, el llençament de la Chacón es de cara a la Generalitat, i aquí si que ens pot fer mal amb la baralla CiU - ERC pel mig.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Raimon fletxa Mataró
27 de gener de 2009, 18.41 h

Que estan promocionant a la Chacon es evident, pero no per a candidata a la presidencia del estat sino a la de la Generalitat.

Encara podria ser pitjor, podrien presntar al Iceta


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jesús (Xess) fletxa Badalona
27 de gener de 2009, 13.50 h

Per mi com si s'afaiten el cap.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Bixo fletxa L'H
27 de gener de 2009, 09.16 h

Chacón o Pajín, candidates en les properes eleccions espanyoles? No ho crec. Primer, perquè són dones, i ja sabem que a la multitudinària caverna hispànica la misogínia és un obstacle que trigarà anys a superar-se. En segon lloc, perquè una és catalana i l'altre basca, i cal tenir en compte que els vots de "simpatia" -que en el cas de Chacón a Catalunya, dubto que fossin gaire nombrosos- es veurien greument contrarestats pels vots d'"antipatia" que generem els catalans al país veí... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.