directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 14:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Divendres, 16 de gener de 2009 05:00 h

Ficar menjar a bosses per la caca

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


A vegades les institucions públiques han d'actuar d'una forma tan paternalista amb el poble que es poden arribar a produir situacions que semblen absurdes i burlesques.

Fem referència, doncs, a l'Ajuntament de Pallejà (Baix Llobregat) que ha advertit els ciutadans que les bosses de plàstic gratuïtes destinades a recollir els excrements de gos no són aptes per conservar-hi aliments. El consistori ha fet pública aquesta advertència després de constatar un elevat consum d'aquest tipus de bosses, segons han explicat fonts municipals. La sospita que alguns veïns de la ciutat les fan servir per guardar-hi aliments ha determinat que l'Ajuntament de Pallejà indiqui que no tenen garantia sanitària. 'Aquestes bosses estan únicament dissenyades per a la recollida dels excrements dels gossos', han ressaltat des del consitori.

La necessitat de destinar les bosses a aquest ús garantirà que tots els veïns en tinguin accés, han explicat les mateixes fonts. L'Ajuntament de Pallejà va instal·lar una vintena de dispensadors de bosses de plàstic gratuïtes amb la voluntat que els propietaris de gossos poguessin fer-les servir per recollir els excrements dels seus animals. Mentre que el consistori preveia que en tres mesos es dispensarien 10.000 bosses, ha constatat que se n'han gastat 15.000. La sospita que alguns veïns les fan servir per guardar-hi aliments ha provocat que el consistori adverteixi que aquestes bosses 'no tenen cap garantia sanitària' ja que 'no estan pensades per a aquest ús'.

Sempre hi haurà algú que podrà dir: 'jo les uso per les dues coses ja que l'estofat i el tall rodó de la meva sogra no només en l'aspecte s'assembla a una tifa de gos!'



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Pataner. fletxa Sant Boi de Llobregat.
19 de gener de 2009, 18.10 h

Anuska. et queixes d'article masclista pel tracte a la sogra Sobre la caca o tifa de gos, cony com calles. Serà que les gosses de Pallejà no caguen?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Anuska fletxa Badalona
19 de gener de 2009, 12.33 h

Anti... Crec que es pot parlar de tot sense insultar a la gent. Si tu per rebatre a algú només saps insultar, pots comptar que no tens arguments. Aquesta notícia està molt bé si no fos pel final, que per fer la gracieta (bastant suada, per cert) insulta les dones. T’agradaria que la teva parella penses això de la teva mare? Hi ha molts fantasmes al món, però encara n’hi ha més de mal educats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Antialienats fletxa Transilvània
16 de gener de 2009, 14.09 h

Calla Anuska, sempre estem veient fantasmes per tot arreu, sempre veient masclisme a tot arreu, sempre veient ofenses per tot arreu, aviat no podrem parlar de res. CALLA D'UNA VEGADA FRIKIMENOPÀUSICA


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Anuska fletxa Badalona
16 de gener de 2009, 10.24 h

Què masclista la persona que ha redactat aquest correu i la direcció que el permet publicar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.