directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 09:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 19 de gener de 2009 05:00 h

Un casal català a Catalunya

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

jordi hereu alcalde imma mayol
Hereu i Mayol durant la signatura de l'acord / ACN

Comparteix
   


Barcelona no és Catalunya, o aquesta sembla la consigna de les darreres actuacions de l'Ajuntament de Barcelona, decidit a vendre la 'marca Barcelona' totalment desvinculada del Principat. L'ala més espanyolista del PSC ho té clar: ja que no podem confessar que som obertament espanyols, ho farem a l'inrevés i negarem que som catalans.

Només així s'entenen campanyes anticatalanes com la del domini .BCN, que dóna clarament l'esquena al domini .CAT, del qual Barcelona n'hauria de ser l'abanderada i orgullosa capital o els recents cartells de publicitat institucional venent la idea de Barcelona com a 'nació', amb l'eslògan 'I'm citizen of Barcelona nation', on l'Ajuntament de Barcelona s'atreveix a frivolitzar amb un tema tant polèmic com la nació catalana.

Actuacions d'aquesta mena denoten que, pel consistori socialista, cal insistir en la idea d'una Barcelona aliena al Principat. En aquest sentit resulta d'allò més clarivident un altre gag del mordaç 'Herois quotidians', on expliquen el problema de'n Llorenç Gurri, un català de l'Esquirol que es troba que a Barcelona no l'entenen. Davant aquesta incompatibilitat lingüística, decideix crear un Casal català a Barcelona. Una fantasia que, de continuar amb la descatalanització de la ciutat, podria fer-se realitat ben aviat.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
jo mateix fletxa barna alies Can Fanga.
21 de gener de 2009, 00.52 h

1 L'Esquirol és "província" de Barcelona.

2 Deixeu de fer els penes.

3 Fins al cap de munt de tant auto odi dels de fora de Barcelona. Tan si us plau com si no us plau, cal que els que som al cap i casal no siguem com vosaltres insistiu a dir-nos sinó esteu perduts ( som més!!!).

4 Fora bo que us dediquéssiu a comptar els Davids Minoves, Oriols Junqueras, Alfonsos Lopez Tena, Ramons Tremoses, Puigcercosos, i altres i comencéssiu a descomptar els altres que també en teniu... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
19 de gener de 2009, 19.55 h

Ara ho entenc tot. Els àngels han portat la llum als pobres ulls d'un home que és d'allà on els de Barcelona en diuen "de pagès", i per més inri de la província de Girona, quan l'any passat quan a Barcelona teníeu els problemes de l'AVE, l'apagada de llum, el caos de rodalies i no sé què més, que dèieu: CATALUNYA S'ENFONSA. Ara ho entenc. Barcelona és Catalunya. A les demés províncies que els donin pel sac. Pobres de nosaltres, què hem fet perquè el coeficient intel·lectual i ce... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Pere fletxa Barcelona
19 de gener de 2009, 17.03 h

A més del .bcn, la barcelona nation i la marca "barcelona", la campanya visc(a) Barcelona és una altra mostra del "nacionalisme" barceloní suposadament "cool" i "multiculti" que es pretén contraposar a una catalanitat també suposadament "carca" i "arnada". Res d'això no és innocent i m'agradaria que els hi esclatés als nassos.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.