directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 1 de maig de 2024 23:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 26 de gener de 2009 05:00 h

Garzón l'ultradretà

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


Aquest divendres us informàvem de l'enèsim atac a una seu d'Esquerra Republicana al País Valencià (ERPV) de la mà d'un dels diversos grupuscles de l'extrema dreta valencians. Les destrosses, provocades per un artefacte incendiari, són nombroses, i més enllà de la denúncia inicial, sembla que l'agressió anirà a parar al calaix on van a parar sempre les agressions ultradretanes, aquell calaix amb les denúncies que no s'investiguen i que permeten als ultres espanyolistes actuar amb la mateixa violència que impunitat.

En aquest sentit, són especialment clares i acusadores les paraules de Jordi Vayà, denunciant una vegada més que ‘el ministeri de l'Interior continua sense aclarir ni investigar aquestes agressions, que fa més de trenta anys que es produeixen contra seus i organitzacions d'esquerres i democràtiques’. 30 anys de violència ultradretana i blavera, trenta anys de bombes i assassinats que no han estat perseguits com pertocaria, o almenys no amb la mateixa vehemència que Garzón persegueix l'esquerra abertzale al País Basc.

Senyor Garzón, on són les causes obertes contra les agressions violentes als partits democràtics establerts al País Valencià? On són les persecucions o les il·legalitzacions dels partits ultradretans que les fomenten? On són les investigacions, on són els autos i els registres policials, on són les detencions? És que hi ha diferents classes de terrorisme? És que només es persegueix el terrorisme contra la nació espanyola, però no contra la nació catalana? Aclarim-nos amb aquesta doble vara de mesurar.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Salva fletxa PaÍsos Catalans
28 de gener de 2009, 17.58 h

I per què no es fa??

Si hi hauria d'haver una investigació i no hi és, per què no denunciar-ho als tribunals europeus dient que els de l'estat espanyol no fan ni puto cas??

No es podria posar en marxa això i que aquests fills de puta espanyols feixistes hagin de passar d'una vegada per la banqueta??



Salut i Independència!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
26 de gener de 2009, 12.26 h

En Garzón prevarica , i tal com fa l'Esta dels espanyols, protegeix els seus soldats que executen el terrorisme d'estat.



Tot això s'hauria de dur al tribunal penal Internacional.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
dani fletxa reus
26 de gener de 2009, 12.16 h

Els mtjans emprats per fer d'alta-veu de les seves "batudes" al Pais Basc, son mitjans afins al franquisme o sigui a l'extrema dreta, com voleu que "ell" persegueixi aquests bretols?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
copdecap fletxa meliana
26 de gener de 2009, 06.49 h

El sr. Garzón va pel món com un "jutge democràtic! però l´única cosa que realment li interessa és d´eixir als noticiaris com a "paladín de la libertad", i és clar, tot això de l´etarrisme i el món abertzale que ell se n´ha encarregat personalment de satanitzar en col.laboració amb els poderosos poders mediàtics espanyols, li´n dóna molta anomenada, en canvi "les malifetes terroristes" de l´ultra dreta espanyola ( com que és espanyola ?) al País Valencià contra representants... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.