directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 02:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 30 de juny de 2009 05:00 h

Què més Sr. López?

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Ja abans de la presa de possessió de Patxi López com a lehendakari directe!cat va dedicar un Punt de Mira a especular sobre els canvis que podria portar a Euskadi el govern socialista amb el suport del Partit Popular. Un article que no volent ser premonitori sembla que hagi servit a López i Basagoiti com a full de ruta per al pacte.

Aquest dilluns hem assistit a un d'aquests canvis, la modificació del mapa del temps a la televisió pública basca, per una versió constitucionalista de la meteorologia. Sembla que la informació del temps és material sensible i provoca les ires insospitades de socialistes i populars tant a Catalunya com a Euskadi.

El govern socialista al País Basc ja ha suprimit les ajudes a les famílies dels presos d'ETA, ha suspès el decret que establien que l'èuscar com a llengua vehicular de l'ensenyament, s'han sentit propostes per modificar l'himne i l'escut del País Basc i s'ha criticat la suposada tolerància del PNB en la direcció de la policia basca contra ETA i ha situat una persona que no domina la llengua pròpia del país a la presidència del Parlament.

En el seu dia crèiem que fer pronòstics era agosarat, a dia d'avui potser la sensació és que ens vam quedar curts. Què més ens espera Sr. López?



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
pasbort fletxa Vila-real
3 de juliol de 2009, 10.11 h

Sabeu el gust que deu donar als CRIMINALS TERRORISTES poder MATAR ASSASSINAR els bascos sense que ningú els posen a la garjola...? sabeu què? si els bascos acepten que els fatgen desaparèixer allà ELLS!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim fletxa PPCC.
30 de juny de 2009, 21.40 h

No oblidem que si aquest tipus governa avui al País Basc també és gràcies a que la coalició regionalista ciu va votar en el seu dia a favor de la llei de partits, en que pensaven a les hores els de convergència i unió a ejpaña?, potser en que es pogués il.legalitzar Erc el més aviat possible?.Que ho expiquin!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
30 de juny de 2009, 17.14 h

Repugnant. Però això, en part, és possible gràcies al senyor Otegi, obstinat en la seva política de barricada que ha convertit en inútils 100.000 vots que, si haguessin anat a una candidatura acceptada pel sistema, haguessin fet impossible l'elecció de Paco López como lehendakari. Sí, il·legalitzar Batasuna va ser una animalada feixista, però l'esquerra abertzale hauria d'haver estat més llesta i contraprogramar les estratègies espanyoles. Què s'ha de denunciar la violència d'ETA?... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Albert fletxa Premià de Dalt
30 de juny de 2009, 10.27 h

El que no entenc es perquè en aquest home no li dieu, tots plegats, Paco Lopez.Fer servir el "Patxi" es una falàcia, que l'assimila a un vasc de debó.

Tampoc entenc perquè als partits PSC-PSOE (pseudosocialistes) i al PP (en absolut popular i si postfranquista) no s'els anomena, al menys en els mitjans de comunicació catalans, Nacionalistes Espanyols, que es el que son i així ens entendriem tots.



¡Visca Catalunya! Lliure i Sobirana.




Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.