directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 21 de juliol de 2009 05:00 h

Els 27.000 oblidats

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

acampada jove
Comparteix
   


Aquests cap de setmana, la vila de Montblanc ha viscut la 14a edició de l'Acampada Jove, un dels festivals musicals dels Països Catalans amb més tradició i més consolidat del panorama estiuenc.  La celebració del certamen, que promouen les JERC, ha comptat amb l'habitual resposta del públic independentista, fins al punt que 27.000 joves catalans s'han desplaçat a la capital de la Conca del Barberà, però la resposta no ha estat ni de bon tros la mateixa als mitjans de comunicació del Principat.

Els rotatius amb més lectors del Principat, entre els que cal comptar-hi El Periódico i El País, no han dedicat ni una línia a l'Acampada Jove, mentre que La Vanguardia va publicar només una nota d'agència del festival a la seva edició digital. Només l'AVUI i El Punt han parlat de l'Acampada Jove i, curiosament, també l'ABC.

Tot i això, el buit informatiu més notori ha estat el de TV3, que només va parlar de l'Acampada Jove durant la visita de Puigcercós al festival, i que en la seva edició digital al 3cat24 publica notícies de fins a 5 festivals de música que han tingut lloc aquest cap de setmana (Benicàssim, Cantonigròs, Porta Ferrada, Torroella de Montgrí o els Monegres) però no ha dedicat ni una sola línia als 27.000 assistents de l'Acampada.



Un any més, l'Acampada Jove continua sense el ressò mediàtic que, per nombre de visitants, mereixeria. Per no parlar del Rebrot, que un any més és el gran ignorat entre els festivals d'estiu al Principat. Es tracta d'un oblit reiterat o de la ferma voluntat d'ignorar els festivals independentistes?


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Salva fletxa Països Catalans
21 de juliol de 2009, 15.48 h

Sra. Terribas, té alguna explicació a això??? perquè pretenen amagar una realitat com aquesta??? els fa por dir la paraula "independentista" per TV3??? doncs que si vagin acostumant perquè cada vegada tindrà més força i es pronunciarà d'una manera més natural.



SALUT I9 INDEPENDÈNCIA!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
21 de juliol de 2009, 09.36 h

L´Avui diari(paper) rés de rés, demencial.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.