directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 11:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 22 de juliol de 2009 05:00 h

Ni Camps ni Barberá

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

rita barbera valencia alcaldessa
Comparteix
   


Segons la Guàrdia Civil espanyola, el País Valencià registra la major quantitat de delictes de tot l'Estat, concentrant el 20% dels delictes que es cometen cada any.  Si posem en relació aquestes dades amb els escàndols de corrupció al País Valencià podríem aventurar, sense por d'equivocar-nos, que els polítics valencians també són els més corruptes i que més delinqueixen de l'Estat.

Aquests dies qui es troba a l'ull de l'huracà mediàtic perquè hauria acceptat soborns i regals és l'alcaldessa del PP a València, Rita Barberá. Sembla ser que l'alcaldessa, que fa 18 anys que dirigeix amb mà de ferro el consistori valencià, també hauria acceptat regals del Bigotes, segons les noves filtracions del cas 'Gürtel'. Així, si a Camps el tornaven boig els vestits cars, Barberá no hauria pogut resistir a la temptació d'acceptar caríssims bolsos Louis Vuitton.

D'aquesta manera Barberá, qui va defensar Camps argumentant que 'tots els polítics reben regals', també s'ha vist esquitxada per les investigacions del TSJ valencià. La notícia és particularment preocupant pel PP, ja que Barberá era el pla B de Mariano Rajoy en cas que l'escàndol esquitxés massa a Francisco Camps. A les altes esferes dels populars es preparava l'ascens de Barberá per tal de substituir Camps si aquest finalment havia de saltar.

I és que Barberá era ideal per substituir Camps: coneguda entre la població, diputada i membre de les Corts, a més de ser una de les poques figures del PP valencià capaç de tendir ponts entre les branques Campistes i Zaplanistes que divideixen la formació. Amb Barberá fora de joc i esquitxada per l'afer dels bolsos, sembla que Rajoy s'haurà d'acontentar amb mantenir-se ferm en la defensa del pla A, que seria aguantar el xàfec i mantenir peti qui peti a Francisco Camps al capdavant de la Generalitat.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.