directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 21 de juliol de 2009 05:00 h

NO-DO: Aquella colla de fatxes

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

nodo
Comparteix
   


Qui no recorda aquelles encertadíssimes paraules del gran Pepe Rubianes al programa ‘El club’ de l’Albert Om on afirmava amb la boca ben oberta i al més pur estil del còmic que ‘la unitat d’Espanya li sudava la polla’. Per qui no ho recordi, aquí us recordem aquesta frase cèlebre i que ja es pot dir que és tot un clàssic dels catalanistes un gran i bon moment que tots tenim guardat al nostre cor i a la nostra ment.


Doncs bé, el programa de l’Albert ja s’ha acabat. Com va quedar clar durant el programa 1.000, el presentador amb les canes més famoses de Catalunya va insinuar que volia descansar i iniciar projectes nous. Va ser un programa al Palau de la Música de Barcelona ple de moments emotius. Un dels moments que va fer posar la pell de gallina a tots els assistens i a tots els espectadors va ser quan l’Om va voler tenir unes paraules pel seu gran amic galaico-català. Chapeau!



Doncs bé, les reaccions no s’han fet esperar. La casta espanyola torna a aflorar. Altra vegada, com no podia ser d’altra manera, recolzada pels mitjans més rancis i amb tendències quasi antidemocràtiques que cada dia al NO-DO us denunciem. No us perdeu, doncs, aquest vídeo que ha penjat el portal Libertad Digital a la portada. És en Santiago Abascal, president de la Fundació DENAES, una associació que 'lluita' per la unitat d’Espanya i autora de la querella contra en Pepe i l’Om. No us perdeu les declaracions que fa, amb un to tan summament repel·lent i xuleta que fan ganes de trencar alguna cosa.


 
A més,aquest individu, aprofita per carregar contra la televisió pública de Catalunya, denunciant-la com un instrument polític per anar contra Espanya des de Catalunya. Si ells sabessin que justament últimament el que es fa és arrancar-hi la ‘crosta nacionalista’...

De fet, la resposta d’aquesta espècie de persona no deixa de ser una reacció de impotència davant la gran veritat que diu l’Albert Om: 'quina colla de fatxes!'.

Bona lliçó.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
21 de juliol de 2009, 13.28 h

es que m'agafen ganes d'agafar una escopeta i anar a matar-los a tots, per quan, la fundació REAL de la federació catalana de tir al feixista ?



Ja n'hi ha prou cony de tantes paraules, aqui sobra gent, i no sóm pas nosaltres, els que sobrem! a pendre pel cul amb tota aquesta gent!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
21 de juliol de 2009, 06.51 h

Més clar no podía parlar en Pepe Rubianes, així com més clar no pot parlar l'abascal, a qui se l'hi veu el llautó fascista asquerós.

Aquests fatxes son precisament els que ens donarán l'oportunitat de que parlem tots més clar dient-los:"vosaltres a casa vostra i nosaltres a la nostra". Som capaços de fer-ho?... Jo hi vaig esser...


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.