directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 10:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 22 de juliol de 2009 05:00 h

La doble moral de Telemadrid

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

telemadrid
Comparteix
   


Potser no s'equivocaven tant els socialistes catalans situant en el seu cartell per a les europees la dreta espanyola costat per costat amb figures de la dreta europea com, per exemple, Silvio Berlusconi. Si el primer ministre italià ha de fer front a l'allau de crítiques per propugnar una política i una moral casta al mateix temps que, a la seva vida privada, no predica amb l'exemple, podriem dir que un cas similar és el que passa a Telemadrid.

És per tots coneguda la politització i el nivell d'adoctrinament a què està sotmesa la televisió pública de la Comunitat de Madrid, governada per Esperanza Aguirre. Doncs bé, la mateixa cadena que es dedica a editorialitzar en les informacions sobre manifestacions pro-família (per dir-ho d'alguna manera) i que critica l'assignatura d'educació per la ciutadania pels continguts 'moralment' poc escaients que s'hi puguin impartir, s'oblida de tota aquesta castedat al programa 7 días que es defineix a si mateix en la pàgina web com 'un espai d'actualitat que repassa el més destacat de la setmana, informativament parlant, a través d'elaborats reportatges'. Deuen tenir un altre concepte d'actualitat, una estranya manera de seleccionar allò més destacat i de considerar què és i què no és informació, si atenem al contingut d'aquest vídeo amb què el col·lectiu Salvemos Telemadrid vol posar de manifest la doble moral de la cadena, recordem, pública de la Comunitat de Madrid.


Algú pot imaginar-se una cosa semblant a TV3? D'acord que Ramon Pellicer tenia tendència a emtre reportatges pujadets de to a l'Entre Línies, però ni els reportatges eren tant desentonants ni la línia editorial de TV3 fa que se'ns expliquin les notícies com ho fan a Telemadrid.



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
25 de juliol de 2009, 03.45 h

JMBG, està molt bé tenir un esperit crític i saber veure els defectes propis i aliens, però d'aquí a caure en el botiflerisme, potser no cal... Si per vostè Catalunya té un gran dèficit democràtic, què tindrà Espanya, Estat al qual pertanyem i en el que les diferents cultures i llengües que conté no hi són en absolut representades, mentre que als Matins de TV3 qualsevol convidat castellanoparlant pot tenir la barra de no fer l'esforç de parlar català i se'l deixa participar lliur... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi fletxa Barcelna
22 de juliol de 2009, 21.18 h

Si bé puc estar parcialment d'acord amb JMBG, també és cert que en les seves queixes no hi trobo cap referència cap a la manipulació informativa que fan els seus "estimats" ? mitjans de comunicació espanyols, respecte els que ells anomenen nacionalisme i terrorisme.



De debò pensa que el PP (presumeixo que els vota a ells) no és nacionalista ? De debò considera ètic i moralment acceptable que es faci una llei de partits per anar en contra de determinada ideologia (violènci... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 de juliol de 2009, 14.53 h

Punt 1. Les manifestacions pro-familia han mogut aquets anys milions de persones i vostès s'escandalitzen de la cobertura donada per aquesta cadena. Potser esperaven vostès que hi donessin la importància de totes les cadenes socialistes, és a dir zero, o el que feia la nostra gran TV3, 10 segons i després posar al mateix nivell una manifestació de 50 persones a la Plaça de San Jaume quexant-se de no se què...patètic.



Punt 2. També és curiós que parlin de nivell d'adoctri... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.