directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimecres, 22 de juliol de 2009 05:00 h

NO-DO: El Rei sí que pot viatjar

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

nodo
Comparteix
   


Avui no us descobrim pas la sopa d’all, en som conscients. D’altra banda, però, posarem de manifest com de manipuladora pot ser la premsa espanyolista quan li interessa.

Sempre us hem denunciat que des d’Espanya deslegitimen i critiquen les despeses de vicepresidència per supèrflues i exagerades. En Carod ha estat sempre el cap de turc i el centre de la diana de tots els dards. És clarament un intent de desgast cap a la societat catalana, que a base de ser tan matxucada, acaba veient normal els seus arguments.

Doncs avui li donarem la volta. En comptes de mostrar-vos una notícia de La Razón on critiquen la despesa del govern català us mostrem com dediquen una notícia absurda i intranscendent al Rei:


A la notícia ens expliquen quan i com es veuran els Reis d’Espanya i el President Zapatero. Després diuen que els Reis viatjaran a Madeira convidats pel president de Portugal. Imagineu-vos quin to haguessin gastat si en Carod hagués estat convidat per alguna autoritat, per petita que fos, i fes un visita de 3 dies fora de Catalunya. Ui! I imaginem-nos com haguessin denunciat que per les excentricitats del vicepresident l'agenda el president es veigués obligada a modificar-se! Ja ens imaginem els titulars: ‘Carod añade más Madeira al fuego i hace un viaje de tres dias’ o ‘Que carot le sale al catalán la vicepresidència de su gobierno’.

Per sort encara no han criticat que en Carod se’n vagi de vacances alguns dies o si té o no segona residència... però no els donem idees.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jaume fletxa Barcelona (Barcelonès)
23 de juliol de 2009, 01.11 h

Borbonalla, gent nefasta, començant pel malparit avantpassat de Felip V.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.