directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dilluns, 20 de juliol de 2009 05:00 h

NO-DO: La cagada de l'ABC

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

nodo
Comparteix
   


Quin merder que s’ha muntat gràcies a l’ABC! De fet, això passa quan els diaris espanyolistes tenen una dèria malaltissa a denunciar i criticar els catalans i el seu govern. I clar... aquesta còlera cega es tradueix en notícies falses, mentides i arguments agafats pels pèls, tots ells per mantenir una crispació en contra Catalunya que aconsegueix amb èxit fidelitzar els seus lectors, embriagats del mateix odi.

L’exemple el tenim quan l’ABC publicava, el passat 9 de juliol, la següent notícia:



Immediatament, tota la tropa mediàtica casposa i espanyolista se’n va fer ressò. Poc després, els diputats del PP a Catalunya van utilitzar la notícia per criticar a Carod i al Govern. Com sempre, havien aconseguit des de Madrid altra vegada que els catalans ens pensem que malgastem els diners i que ser funcionari del Govern és una bicoca. Tots aquells que ens estimem el país i que desacomplexadament creiem que és necessari comportar-nos com a tal, un Estat, simplement arrufem el nas pensant: ‘ja hi tornen’.

Però és que aquest cop han anat massa enllà. Han falsejat la suma i per tant han publicat una mentida.

Rafel Niubó i Baqué, secretari general del Departament de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, en nom i representació del vicepresident del Govern de la Generalitat, Honorable senyor Josep Lluis Carod-Rovira, s'ha dirigit al diari per a sol·licitar la rectificació. Aquí va la nota del diari:


En Carod-Rovira, ha anunciat a la comissió de Relacions Institucionals del Parlment que emprendrà accions legals contra el diari ABC i la diputada del PPC Carina Mejías, que se’n va fer ressò que el personal de l'ambaixada de Carod a Nova York cobrava fins a 12.000 euros en dietes.

La diputada del PPC, va caure al parany de l’ABC i reclamava en un article, publicat al diari El Mundo, que en el cas de Catalunya el finançament autonòmic hauria d’incloure condicions d'inversió, és a dir que els diners que rebi la Generalitat estiguin condicionats a despeses no supèrflues. Carina Mejías incloïa en el seu article una relació de despeses de la vicepresidència de Rovira que van dels ja esmentats 12.000 euros al mes en dietes, als diners destinats a assumptes com les seleccions esportives catalanes, la promoció del català en el sud de França i quantioses subvencions a organitzacions independentistes o de tipus 'pancatalanista' al País Valencià.

Que n’aprenguin!



MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Pere fletxa Barcelona
20 de juliol de 2009, 16.20 h

Segons aquesta llumenera del PP (Carina Mejías), la promoció del català a Catalunya Nord és una despesa "supèrflua". Amb la mateixa lògica, la promoció de l'espanyol que fa l'Institut Cervantes a Belgrad o a tants altres llocs, deu ser directament una malversació de cabals públics! L'actitud del PP en relació amb tot el que és català és d'un odi superlatiu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jordi-80 fletxa València
20 de juliol de 2009, 13.57 h

Espanya només es manté per la inèrcia, les armes i la mentida, però cada vegada li queda menys. Per cert, que ridícul queda això de "cort pancatalanista". Què collons és? Nosaltres som patriotes, nacionalistes, valencianistes, que és el mateix que catalanistes, etc. Les mateixes organitzacions si foren de Tarragona o Sabadell les anomenarieu "pancatalanistes"? Desacomplexem el nacionalisme i el llenguatge.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Joan Dalmau fletxa Vallès Occidental
20 de juliol de 2009, 11.48 h

El linxament a en Carod és una constant a madrit i desgraciadament a Catalunya ( LV ejpañola n´és un exemple permanent amb la rahola d´inquisidora primera ). Avui en Carod i demà qualsevol que gosi defensar l´independentisme des de la feina rigurosa i ben feta. Del pujol enano al carod asesino tot s´hi val. I el més trist és quan gent d´aquí els fa d´altaveu.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.