directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dimarts, 9 de febrer de 2010 05:00 h

Carretero, Laporta i els assessors d'Obama

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant


Comparteix
   


Les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquesta tardor seran les més interessants de les darreres legislatures. Hi veurem com afronten els partits tradicionals el clima d'extrema desafecció política que ells mateixos han provocat, i al mateix temps coneixerem el comportament de les noves alternatives electorals impulsades per Nebrera, Laporta i Carretero, que ara per ara són un enigma.

És precisament l'aliança entre l'encara president del FC Barcelona i el recentment reforçat líder de Reagrupament la que acapara l'atenció mediàtica, ja que tots els indicis assenyalen que el projecte de Laporta és a punt per començar a caminar, sobretot després que en pocs dies el president blaugrana hagi renovat Guardiola i fixat la data de les eleccions al club.

Tal com informava diumenge Miquel Martín, el desembarcament de Laporta a la xarxa es farà a través del web Laporta2010.cat, registrat fa només 3 setmanes per la Consultora Güell, després que laporta.cat i joanlaporta.cat fossin segrestats per particulars des de fa mesos. Precisament la consultora Güell és la responsable del web alfonsgodall.cat, operatiu des de fa pocs dies, amb el qual el vicepresident primer del Barça optarà a substituir Laporta a la presidència del club.

Des de la premsa esportiva, s'especula que Laporta podria estar preparant una campanya a l'americana, on els simpatitzants poguessin fer aportacions monetàries a la campanya, i d'aquesta manera ultrapassar els recursos que aconsegueixen aplegar les candidatures tradicionals. En aquest sentit, El Mundo Deportivo assegurava que l'equip de Laporta ja s'hauria reunit diverses vegades amb el gabinet Segarra i Terés, els experts en comunicació andorrans que van col·laborar a la campanya de Barack Obama.

Des de la consultoria andorrana, Jordi Segarra han confirmat a directe!cat que treballen amb Laporta, però han assegurat que es tracta de contactes preliminars com els que han tingut amb la majoria de formacions polítiques catalanes. Precisament aquesta és una de les grans incògnites que es resoldrà quan s'acosti la campanya electoral: quina formació política s'endurà l'assessorament de Segarra i Terés per un cop arribin els mesos decisius.

Qui ja fa mesos que ha contractat aquests serveis dels assessors d'Obama és Joan Carretero, conscient que haurà de fer una campanya electoral històrica si vol esgarrapar els vots suficients per tenir representació al Parlament. Vagi acompanyat de Laporta o no, des de Reagrupament també tenen a punt el domini que utilitzarà Joan Carretero en les eleccions al Parlament: Es tracta de joancarretero.cat, que els informàtics de Reagrupament van registrar el novembre passat. Caldrà veure si finalment es tanca una aliança Laporta-Carretero-Segarra i Terés o si, per contra, el president del Barça, el líder de Reagrupament i els mediàtics assessors d'Obama decideixen anar per separat.


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Robert Bonet fletxa Golmés
10 de febrer de 2010, 22.50 h

Les informacions que jo tinc, i pot ser que siguin molt bones, diuen que en Laporta i en Carretero tenen la candidatura molt tancada, en Laporta es queda Barcelona i Lleid tal com ho van pactar inicialement i Carretero Tarragona i Girona.

En aquest escenari, tinc entés, que també hi entra gent que ara son a Esquerra i gent de la coordinadora de les consultes sobre la Independència. La cosa pot ser que en Laporta l'hi afalta gent per omplir les candidatures, ja que territorialment no te ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Pere fletxa Barcelona
10 de febrer de 2010, 16.02 h

Segarra i Tarés són un bluf. Encara no han explicat ben bé què feien a Nevada, i recordem que en una campanya presidencial treballen milers de persones. Ara, una gran operació de màrqueting sí que saben fer, els tios... a viure de la mentida! Assessors?? Apa!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Mireia fletxa Vic
9 de febrer de 2010, 14.47 h

Pretendre que la cosultoria Segarra Terés va ser assessora d'Obama és bastant ridícul. Aquesta gestora de maketing s'ocupava d'un merchandaissing al qual van accedir per subasta!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de febrer de 2010, 09.45 h

Tanto Laporta como Zapatero, tienen ofertas de OBAMA de ASSESORES.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.