directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 09:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 11 de febrer de 2010 05:00 h

Expulsar o no, aquesta és la qüestió

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Les dinàmiques internes dels partits polítiques a l'hora de prendre decisions solen ser lentes i de vegades, opaques. Bona prova d'això és la lentitud extrema, que quasi es podria confondre amb oblit premeditat, per la qual Convergència encara no ha expulsat del partit l'exbatlle de Ginestar, Josep Bru, després que el 2007 fos enxampat en un escàndol de corrupció i el partit n'anunciés una expulsió fulminant i modèlica.

Tal com descobríem dimarts, l'exbatlle corrupte continua com a cap de CiU al poble de la Ribera d'Ebre i membre de l'executiva de CDC a la comarca. Amb aquesta passivitat per executar l'expulsió, que segons la direcció nacional de CDC havia de ser 'contundent' i amb 'celeritat', qualsevol es pren seriosament les amenaces d'expulsió i d'expedients als regidors d'Ascó de la federació que van votar a favor del cementiri nuclear. Per no parlar d'altres polèmiques recents amb militars convergents que no mesuren les seves paraules...

Qui si que expulsa ràpid és el PSC, que només ha trigat 2 mesos a tramitar l'expulsió de Ramon Serra, el regidor socialista de Puigcerdà que va associar-se a Reagrupament. Segons informava el Regió 7, el PSC ja ha fet efectiva la baixa de Serra, que continuarà al ple de Puigcerdà com a regidor no adscrit. Des de la delegació socialista a la Cerdanya lamenten que tot el procés s'hagi dirigit des de Barcelona. Que n'aprenguin al carrer Còrsega!


MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.