directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 17:22 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

#xocdetrens fletxa

publicitat


Dijous, 11 de febrer de 2010 05:00 h

Rastrejant Joan Laporta

Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant


Comparteix
   


Notícies relacionades

directe!cat té el gran honor d'oferir als seus lectors la darrera exclusiva mundial sobre el salt del president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, a l'arena política. Després que en els darrers dies s'hagi revelat l'astoradora notícia que Laporta ha registrat un domini a Internet i que s'hagi pogut anunciar a bombo i plateret que l'amic Jan ha obert un compte a Twitter des d'on s'ha adreçat a tots els catalans per proclamar: 'Molt aviat ens trobarem al meu nou lloc web: "www.laporta2010.cat". Tots junts farem país!', encara hi ha novetats sucoses per explicar.

Des d'aquest dimecres a la tarda, l'esperat web www.laporta2010.cat ja no estava en blanc ni hi posava 'Güell Consulting' sinó que mostra la primera imatge de la campanya del presidenciable.

Segons una anàlisi feta per especialistes en senyeres i emblemes catalans, de la que llueix el web de Laporta se'n pot deduir que el candidat farà gala del seu catalanisme però intentant aplegar al màxim de sensibilitats al voltant del seu projecte que voldria fer el màxim d'institucional possible, prenent espai electoral al catalanisme moderat que potser rebutjaria una actitud més arrauxada si hi exhibís una estelada. Un altre dels senyals que envia la imatge és la blavor de fons, que podria voler compensar l'absència de blau a la senyera però que dins de la paleta de colors política catalana s'associa clarament a una tendència conservadora. No pas així si es mira des d'un punt de vista nord-americà, on el blau Laporta i el blau Obama són molt més que cosins-germans. També es podria tractar de blaverisme, o bé d'un record llunyà al mític Elefant Blau. O potser aquest detall tan sols és atribuïble a que, amb les presses per satisfer les ànsies de novetats dels mitjans catalans, el dissenyador no tingués una estrella a mà per afegir-la al collage d'elements patriòtics.

Per últim, veiem com l'únic text que s'hi pot llegir 'PROPERAMENT WWW.LAPORTA2010.CAT' podria estar ja pensat per canviar de manera àgil PROPERAMENT per REAGRUPAMENT, un canvi que, per fi, sí seria mereixedor d'una notícia amb lletres majúscules.




MÉS ANTICS fletxa taronja

publicitat



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
13 de febrer de 2010, 15.35 h

Els pagesus som mes llestus que els PIXAPINS, DIESELS, perqué no gasten y FANGES per chulos ignorats.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Manel fletxa Sant Jaume de Frontanyà
11 de febrer de 2010, 20.59 h

Perdoneu però la redacció d’aquest article és una “palla mental” immensa.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
ondiatu fletxa Barcelona
11 de febrer de 2010, 09.24 h

Ja podeu anant fent conya però s'ha acabat el tripartit. I a més a més després de dues legislatures en que heu estat els d'Esquerra al Govern i tot i el vostre independentisme per enganyar pagesos els dies de mercat, l'únic que n'ha resultat és un domini espanyolista de tots el recursos de Catalunya de la ma dels sociates. Si serà grossa la traïció d'Esquerra que resulta que serà per la seva dreta que l'avança un moviment del país empenyent cap a la independència. I esquerra posant-... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
El Pelut fletxa Sants
11 de febrer de 2010, 08.19 h

Senyors del Directe: els "senyals" són masculins.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat



















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.